Galerie

Rugaciunea Sf. Ciprian – dezlegatorul de farmece


                                                                                Rugaciunea Sf Ciprian
E in firea noastra sa punem la indoiala binele si sa ne  incredem in spaime. De ce? Pentru ca frica ne este mai aproape, a doua natura. Suntem incurajati sa investim in „acum si aici”, sa dam uitarii spiritul. Si cum puterea gandului este nelimitata, nu scapam de ceea ce ne provoaca temeri, de „vrajile”, „farmecele” rauvoitorilor, acele intruziuni energetice malefice capabile (pentru ca noi le credem asa!) sa ne schimbe cursul existential. Ei bine, daca simtiti, la un moment dat, ca „dracu’ si-a bagat coada”, Rugaciunea Sfantului Ciprian o sa va fie de folos. Un singur sfat: sa nu care cumva sa cautati ajutor in lumea „facatorilor” si „dezlegatorilor”, autoproclamatii „experti in magie alba”, de care te lovesti la fiecare pas …http://wp.me/P1IC7f-fO

9 responses to “Rugaciunea Sf. Ciprian – dezlegatorul de farmece

 1. Si mie mi-a spus un preot sa nu citesc aceasta rugaciune, ca nu este bine, ca se pot abate si mai multe necazuri . Doar preotii o pot citi si ca cel mai bine ar fi sa particip la slujbe de dezlegari.

 2. Rugaciunea este foarte puternica, dar preotii recomanda urmatoarele:
  1. Rugaciunile incepatoare.
  2. Crezul
  3. Rugaciunea Sfintei Cruci
  4. Rugaciunea Sfantului Ciprian
  5. Psalmii 30 si 50
  Prietene, eu ma rog si dimineata si seara, in aceasta ordine (facuta de preoti, nu de mine) si multumesc Domnului Isus Hristos pentru ajutorul care mi-a dat, mie si… unei alte persoane!

 3. eu am citit acatistul Sf.Ciprian si rugaciunea de la final in urma cu cativa ani..Abia apoi am azit ca rugaciunea de citeste doar de preoti..Pe mine m-a ajutat foarte mult Sf.Ciprian..nu mi s -a intamplat absolut nimic rau,dupa citirea rugaciunii..din contra..

 4. Din cate stim noi numai moliftele sf Vasile Cel Mare nu se pot citi de credinciosii normali ci numai de preoti cu multa pregatire mai inainte de citirea lor (moliftelor)

 5. Un mare sfant cu multe rugaciuni ajutatoare pt credinciosi. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti . Si slava lui Dumnezeu.

 6. de ce, mitica?

 7. RUGACIUNEA E FOARTE FOLOSITOARE O CIESC IN FIECARE SEARA SI MA AJUTA FOARTE MULT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s