Viziunile Ruxandrei
  Am „descoperit-o” pe Aryana Havah in 2009, odata cu prima ei aparitie editoriala, „Inuaki, reptilianul din mine”. Pentru prima data citeam despre reptilieni, despre „colonizarea” Terrei in aceasta varianta, desi nu-mi erau straine istoriile de nisa. In cele ce urmeaza veti citi o adaptare dupa ce-a de-a treia lucrare a autoarei, „”Viitorul omenirii si Pamantului 2009-2021”, „Viziunile Ruxandrei”, cum am preferat eu sa-i spun. Trebuie sa parcurgeti din scoarta-n scoarta toate aparitiile, sub semnatura Aryanei Havah!
Marea schimbare depinde de noi
„Principala noastra sarcina este sa ne trezim si sa devenim activi. Sa ne asumam rolul de co-Creatori ai viitorului si sa cerem Divinitatii sa ne deschida calea pe care vrem sa pasim. Acum noi suntem cei care hotaram incotro ne indreptam. Nu are rost sa ne rugam, sa imploram, sa cersim salvarea, viata. Nu ne mai asculta nimeni. Nu mai este timp. Trebuie sa ne luam destinul in propriile maini si sa aratam acest lucru prin faptele noastre. Eu le doresc tuturor sa aiba aceasta putere interioara. Noul Pamant ce se va naste va fi unul cu totul special si ar fi pacat sa nu apuce sa il cunoasca. Sa ne vedem cu bine!” (Aryana Havah).
 
2009
 
In viziunea Ruxandrei, cea care primeste informatiile telepatic de la o entitate numita Sela, anul 2009 a marcat debutul marilor transformari, la nivelul constiintei colective. Tot mai multi oameni s-au trezit si au inceput sa se intrebe incotro ne indreptam. Asta a fost suficient si a generat o schimbare de mentalitate. Oamenii nu mai sunt atat de usor de pacalit. Datorita apropierii de centrul galaxiei, intuitia devine manifesta si toti incepem sa intelegem anumite aspecte la nivel subtil. De aceea misiunea celor ce ne inrobesc se apropie de final. Nu vom mai putea fi pacaliti. Primim informatii la nivel subtil, dupa cum spuneam, poate chiar raspunsuri mentale la intrebari nerostite, imagini, flash-uri, vise. Primul semn al modificarii starii de constiinta il reprezinta insomnia. Din ce in ce mai multe persoane au probleme cu somnul, probleme imposibil de rezolvat cu pastile. Nici nu e bine sa apelam la chimicale. Trebuie sa meditam, dialogul interior fiind mult mai benefic decat o capsula alopata. E necesar sa trecem prin mai multe transformari care, de cele mai multe ori, sunt dureroase. Chiar daca este vorba despre o stare de sanatate deficitara, de schimbari majore in existenta noastra, de pierderi ireparabile, de stari conflictuale aparent fara iesire, nu trebuie sa disperam. Toate acestea sunt semne ca ne aflam pe calea schimbarii, ca a sosit momentul in care trebuie sa renuntam la vechile paradigme. Se remarca o crestere a incidentei cancerelor. Si acest aspect se datoreaza modificarilor vibrationale prin care trece Universul. Si soarele s-a schimbat. Trebuie sa avem grija sa nu ne expunem fara protectie razelor solare, cel putin pana in 2013, spre sfarsitul anului. Maximum de activitate solara se va inregistra insa, in 2012, cand vom fi bombardati, din punct de vedere energetic si electromagnetic, atat de Soare cat si de apropierea de centrul galaxiei. 2009 a insemnat si debutul unei noi forme de energie, necunoscuta, venita tocmai din mijlocul galaxiei, care a invadat spatiul terestru. Acest lucru a dus la o crestere a activitatii magmei care, la randu-i, a bulversat campul energetic al Terrei si ne-a „oferit” dureri de cap, lapsusuri, morti subite atat in randul pasarilor cat si al vietatilor acvatice, iar in unele regiuni chiar in randul oamenilor.
 
2010
 
Incepand cu mai 2010, America a fost lovita de foame, razboi, somaj, frica, sinucideri, crime (n.r. – spunea Ruxandra in 2009), Europa confruntandu-se cu aceleasi probleme. Romania a fost mai linistita. A crescut si la noi somajul, dar nu a fost foamete. De departe America ramane cea mai afectata. Dolarul continua sa se devalorizeze, efectele fiiind planetare. Faptul ca Pamantul trece prin aceste schimbari, vine de la Dumnezeu. Faptul ca noi ne transformam, ca avem sansa sa fim in fata unui nou inceput, vine tot de la Matricea Divina. Cei care ne conduc stiu aceste lucruri de mult timp. Ei s-au pregatit si asteapta. Vor sa fructifice aceste aspecte in favoarea lor, de aceea vor specula totul la maxim. Vor lasa ca aceste lucruri sa se intample, va fi in continuare foamete, razboi si disperare. In anii urmatori, ei vor veni in chip de salvatori, cu o moneda unica virtuala, cu cip-uri implantate, cu un sistem universal de asigurari, cu rationalizari si cu speech-uri ca tot ceea ce s-a intamplat este din vina oamenilor, a incalzirii globale, a exploatarii abuzive, etc. In acest mod vor sa coordoneze resursele planetei, sistemul monetar, apa, aerul, viata, educatia, totul. Este o aberatie, pentru ca ei, adica guvernele, sunt cele care au coordonat aceste lucruri si pana acum! Doar cateva familii au exploatat bogatiile subterane si cu toate acestea ni se spune ca noi suntem de vina! Este o tactica perfecta de manipulare. Cu cat ni se spune mai des, cu atat sentimentul de vina devine mai pregnant, pana cand ne va fi rusine de noi insine si de inaintasii nostri. Atunci vor scoate ei in fata „planul salvator”, miraculos, iar noi il vom accepta pe nerasuflate, pecetluindu-ne viitorul ca sclavi. Ei sunt urmasii acelor anunnakki, sunt cei care au acceptat amestecul sangvin, special pentru a rezista tuturor schimbarilor.
 
2011
 
Prin urmare, 2010 a fost sau trebuia sa fie anul marilor adevaruri. La inceput putini au fost cei care au crezut, dar in 2011 numarul „trezitilor” creste spectaculos. Anul acesta oamenii vor reusi sa-i demaste pe cei care ne conduc de milenii. Un val mare si gros de ceata se ridica si trezirea va fi globala. Vor fi miscari la nivelul organizatiilor ezoterice. Ca si cum capata noi potente. Ei vor fi cei care vor incepe sa vorbeasca si culmea este ca vor fi ascultati si intelesi! Un nou lider spiritual isi va face aparitia in lume, altul in Rusia si apoi unul in Romania. Romanul este barbat si face parte din organizatia condusa de o femeie. El vorbeste despre drepturile omului si despre libertate si multi oameni se indreapta catre el. Multi sunt din afara tarii. Vin sa-l cunoasca. In urmatorii ani tot mai multi straini se vor muta aici, pentru ca Romania are un loc special in planul Tatalui. Tara noastra nu va fi la fel de afectata ca restul lumii, iar acel lider spiritual despre care am vorbit va aparea ( a aparut) exact cand omenirea va fi in colaps. Acest lucru se va resimti si la noi si anume, pana la sfarsitul lui 2011. Pana si marii conducatori vor fi cuprinsi de disperare, vazand cum averile lor dispar ca un fum. In 2011 continua fenomenele extreme la nivel climateric. Apa se incalzeste si e toxica, lipsita de oxigen. Hrana marina se imputineaza pana la disparitie in multe zone. Curentii oceanici se modifica, clima continentala suferind schimbari aberante. Regiuni intregi vor fi desertificate, in timp ce in altele, din Europa, vor trona furtunile si ploile torentiale. In Anglia sunt posibile inundatii masive. La Polul Nord gheata va fi istorie si un nou teritoriu va aparea de sub apa. Tot in 2011, o epidemie aparuta in 2010, dar care nu facuse prea multe victime (n.a. – AH1N1?!), va face ravagii. Vor fi sute de mii de morti. Dar, dupa cum spuneam, oamenii se trezesc, inteleg, in sfarsit, ca au fost mintiti, inselati, manipulati. Vor dori sa-si aleaga alti lideri, iar la nivel global acest lucru se va manifesta ca o revolta. Va incepe intai timid, dar va cuprinde intreaga planeta.
 
2012-2013
 
Anul 2012 va aduce eruptii solare puternice care vor destabiliza aparatura electronica si sistemul de distribuire a energiei. Va fi momentul in care o noua forma de energie va putea fi folosita. Tot ceea ce inseamna trecut economic, social, politic va fi sters, va capata noi intelesuri, va fi modificat. Acest lucru se va datora in principal apropierii Terrei de centrul galaxiei. Oamenii vor experimenta o noua forma de constiinta. Vom fi mai uniti. Vom intelege ca suntem parti ale unui intreg. Odata cu ridicarea vibratiei, vom avea acces la noi informatii si ne vom putea racorda la Matricea Divina. Acest lucru ne va transforma, in prima faza, in interior, iar mai apoi la nivel fizic. Am trait mult prea mult in intuneric. In curand vom fi proprii nostri stapani, vom fi altfel, ca si cum ne-am nascut din nou. In 2012 populatia se va simti rau, din pricina presiunii galactice. Vom experimenta stari aberante, de la furie la extaz, de la frica la incredere excesiva. Aceasta uriasa presiune va afecta si Terra, stransa ca intr-o menghina gigantica. Interiorul sau se va contracta si vor avea loc explozii vulcanice, cutremure, furtuni haotice, pentru ca in final sa se produca inversarea polilor magnetici, spre sfarsitul lui 2012, inceputul lui 2013. Va fi un dezastru total. Pamantul se va zgudui sub intensitatea cutremurelor, a vijeliilor, rafale de ploi vor spala coastele sale (si asa lovite de valuri!), pamant nou va aparea in diverse zone, dar cel mai masiv in zona Australiei, vaste teritorii vor fi inghitite de ape. Si Romania va avea probleme cu apa, vom pierde parti din teritoriu din cauza schimbarilor la nivelul scoartei terestre. Si Rusia va pierde o bucata buna din nord. Italia, Anglia si nordul Europei vor fi foarte afectate, la fel, o parte din Franta. Fenomenele extreme vor dura trei luni. Apa potabila si hrana vor deveni greu de gasit. Se va face apel la rezervele nationale. Medicamentele vor fi rationalizate, curentul electric va lipsi partial.
Dupa 2013, harta lumii va arata altfel. Nordul Europei si o parte din Rusia vor fi sub apa, Anglia va ramane cam la jumatatea marimii actuale, China va pierde si ea mare parte din teritoriu, la fel si Japonia; Australia va fi de doua ori mai mare, caci pamant nou va iesi din ocean, Italia va pierde teren in favoarea apei, in special in sud, Spania, Franta, la fel. Monaco va fi afectat aproape in totalitate, America de Nord va avea o mare interioara si va pierde teritorii de jur-imprejurul coastelor, Canada va ramane fara partea nordica, America de Sud va pierde o bucata continentala, dar vor aparea in jurul ei noi insule mari. Africa va fi cel mai castigat continent, devenind oaza de verdeata a lumii. Va fi cel mai bun loc de cultivat, cel mai mare granar, desi isi va pastra intact cam 70% din actualul teritoriu. Polul Nord va fi verde, iar la polul Sud se vor ridica noi munti din actualul sol. Peste tot, tot ce inseamna tarm va disparea. Apa va intra in adancul continentelor, modificand conturul. Populatia Terrei va scadea dramatic. Cei ce vor ramane, vor putea depune marturie despre aceste schimbari epice. Si oamenii vor fi mai buni, mai umani, mai credinciosi. Asta e sansa noastra. Poate ca vom pierde fiinte si bunuri, poate ca viata noastra se va schimba definitiv, poate chiar vom muri, insa trebuie sa vedem timpul ce va veni ca pe o mare oportunitate, ca pe o reusita. In sfarsit, cineva acolo sus este de partea noastra si a hotarat ca nu se mai poate continua asa. Societatea actuala nu-si mai gaseste rostul.