Apocalipsa  Am primit acest material pe e-mail, din partea unui bun prieten. Si dacã l-am primit, înseamnã cã trebuia sã-l dau mai departe, asa cum voi, dragii mei, îl cititi acum, pentru cã …l-ati mai citit cândva!
 
„In esenta, in perioada 20 – 22 decembrie 2012, datorita energiilor cosmice de magnitudine foarte mare ce vor fi directionate catre Pamant, ca urmare a alinierii sale precesionale cu zona Centrului Galactic, potentate de alte energii care sunt transmise prin Soare (vezi Saltul Galactic), vor avea loc schimbari de mare amploare pentru planeta si pentru toate formele de viata de pe ea. Trebuie stiut ca energiile care sosesc, vor amplifica de sute de ori forta de viata si ceea ce avem in constiinta. In cazul in care constiinta noastra este majoritar in Lumina, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru. In cazul in care constiinta este dominant negativa, negativitatea va fi si ea amplificata, ceea ce va duce la involutia acelui suflet si la dinamici distructive, culminand cu parasirea corpului fizic intr-un interval de pana la doua decenii.
Ceea ce doresc sa subliniez, este ca atat energiile si constiintele pozitive, cat si cele negative, vor fi amplificate de sute de ori pe perioada celor trei zile. Energiile vor incepe sa creasca accentuat din data de 12 Decembrie 2012 (12-12-12), iar in perioada 20-22 decembrie 2012 se vor amplifica dramatic.

Pozitionare

Avand in vedere cele de mai sus, este recomandabil ca pe parcursul celor trei zile (20-22 decembrie) sau macar pe 21 decembrie, sa parasiti zonele aglomerate precum orasele si sa mergeti in zone linistite, de preferinta montane, sau in zone in care stiti ca se afla linii de camp energetice sau vortexuri (exemple: Muntii Bucegi, Godeanu, Pades (Banat), Retezat, Piatra Craiului, zona Bran, Sinca Veche. Apuseni, Maramures si altele). Pot fi, de asemenea, vortexuri si linii de camp de magnitudine mare si in alte tari (Peru, Mexic, Tibet, Egipt). Energiile cosmice vin din zona Centrului Galactic, sunt mixate cu cele care vin prin Soare si infuzate in campul planetar pe la poli, apoi prin liniile de camp si vortexurile energetice pentru ca, in final, sa cuprinda intreaga planeta, cu efect mai pronuntat la inaltimi.
Daca nu puteti sa va luati liber in cele trei zile si ramaneti la oras, fiti foarte precauti si incercati sa meditati cat mai mult, in pace, preferabil mai multi, daca aveti compatibilitate. Daca luam ca exemplu Bucurestiul, constiinta colectiva se estimeaza ca fiind 75% negativa. Pe perioada de referinta, aceasta negativitate va fi amplificata si va tinde sa inunde orasul din punct de vedere energetic. Exista in Bucegi aproximativ 200 (poate mai mult la data respectiva) de suflete (Lupii albi) care vibreaza in constiinta la nivel 5D sau mai sus, numar insuficient (mai ales in orase) pentru a contracara negativitatea. Asadar este de preferat, daca locuiti in orase, sa procedati dupa recomandarile de mai sus. In acele zile, vaile orientate catre sud si sud – est (spre soare) sunt foarte bune pentru meditatii si pentru activitati in aer liber (dansuri, ritualuri, plimbari).

Precautii
 
Perturbatiile electromagnetice din cele trei zile pot sa genera probleme pentru sistemele de telecomunicatii de pe Terra, ceea ce, in era noastra tehnologizata, propaga efectele in mod imprevizibil. Cu alte cuvinte, fara panica (nu se va intampla, cred, nimic dramatic in acele zile), este bine sa aveti la dispozitie resurse banesti in numerar (automatele bancare si bancile este posibil sa aiba probleme de functionare), sa evitati sa depindeti de telefonul mobil, calculator sau alte mijloace electronice. Dupa cele trei zile, este posibil ca efectele perturbatiilor sa se remedieze relativ repede. Tocmai de aceea cei mai multi oameni nici nu-si vor da seama ca s-a intamplat ceva iesit din comun, desi planeta va trece intr-o stare de constiinta aferenta unei dimensiuni mai inalte.

Co-creatie
 
In timpul celor trei zile, forta gandurilor noastre va fi amplificata de sute de ori, iar planeta va ajunge in constiinta dominanta 4D, dimensiunea gandului care se manifesta rapid. Asadar, este recomandabil sa va concentrati forta gandului pe realitati pe care alegeti sa le mainfestati. Nu implicati alte persoane in ceea ce alegeti sa manifestati, ci numai pentru voi, pentru a evita incalcarea liberului arbitru. Ca sa fiu mai clar, daca va doriti o relatie de cuplu, nu vizualizati o persoana anume pentru aceasta, ci vizualizati, la modul general, un suflet care este optim pentru voi, are toate calitatile necesare, astfel incat sa va simtiti impliniti impreuna; fara nume, fara detalii precise. Pentru planeta, pentru familie si prieteni, puteti vizualiza ca cel mai inalt bine al lor sa se implineasca, dar nu dati detalii de genul: „copilul meu sa urmeze medicina”, „fata mea sa se casatoreasca la 27 de ani”, etc. Lasati asadar spatiu pentru liberul arbitru al celorlalti.
Vizualizati o planeta a abundentei, pacii si bucuriei, cu Centre de Lumina conectate intr-o retea de Lumina pe toata planeta, cele mai frumoase imagini ale Erei de Aur, asa cum o vedeti. Apoi, pe parcursul celor trei zile si dupa aceea (Planeta va deveni majoritar 4D), tineti cont de expresia „aveti grija ce va doriti, s-ar putea sa vi se indeplineasca!”. Terra va fi in dimensiunea gandului manifest si a creativitatii.
Daca sunteti implicati in crearea de Comunitati Spirituale, vizualizati cum acestea se manifesta rapid, in armonie si pace, abundenta, autosustenabilitate: surse de energie alternativa precum panouri solare, eoliene, hidro, energie libera; recolte bogate; sisteme de invatamant moderne, spirituale pentru copii; temple si scoli ale misterelor; oameni sanatosi si sisteme de sanatate holistice, in armonie cu Legile Divine; interactiuni benefice cu civilizatii de Lumina, benevolente. Esential, in plus fata de mijloacele necesare existentei pentru Comunitati, vizualizati Procesul manifestarii lor abundente, in Pace si Armonie, Creativitate, Bucuria de a trai. Procesul este acea dinamica energetica ce sustine abundenta vietii. Altfel, poti avea de toate, dar sa nu stii ce sa faci cu ele.

Spiritualitate
 
Pe parcursul celor trei zile, se recomanda meditatii, vizualizari, ritualuri benefice, dansuri si exercitii fizice (pentru ca energia foarte mare sa curga prin corp, nu sa stagneze). Se pot folosi piramide de cupru pentru meditatie (atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza, cu aproximatia de rigoare). La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle, cu aproximatie, la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate, in general, realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar doua ore, pe parcursul celor trei zile. Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune”.
 
DeVa: Arcturienii sunt o rasa foarte spirituala – umanoizi dotati cu aripi (de aici, poate, imaginea ingerilor?!) – care traieste (potrivit informatiilor oferite pe cale mediumnica) in universul sau realitatea iubirii pure. Se pare ca exista o anumita poarta de legatura pe planeta lor prin care se transmite energie de inalta frecventa in universul nostru dimensional. “Zburatorii” ar fi membri ai Confederatiei Prismei Umanoizilor din Lyra. Va prezint imagini cu acesti extraterestri misteriosi. Parca ar fi o combinatie de felina cu E.T., personaje din „Avatar”, nu vi se pare?
 
 Exercitiile de respiratie sunt recomandate. De exemplu: se inspira cam 7/8 din capacitate apoi se expira imediat tot atat, intre 10-20 ori pe minut. Exista persoane care pot avea ritmuri mai lente de respiratie (yoghine), fiecare isi poate gasi ritmul optim, dar important este sa respirati adanc si profund, in ritm confortabil si, mai ales, constient.

Concluzie
 
Experientele celor trei zile vor fi profunde si fara precedent pentru toti cei care au ales sa evolueze spiritual. Va fi si primul portal al ascensiunii pentru un numar de suflete. Nimic nu va mai fi la fel (desi marea majoritate a oamenilor inca va crede ca nu s-a schimbat nimic) pentru noi, in sensul divin al cuvantului. Nu uitati: vantul ne va bate puternic in panze, dar este foarte important cum le orientam. Vom manifesta Iubire, Compasiune, Gratitudine, Geniu Creativ, toate acestea orientate catre cel mai inalt Bine al tuturor? Eu asa vizionez si atunci vom fi pe directia fluxului cosmic Divin si al Planului Divin, pe care bunul Dumnezeu il are pentru noi.
Ma bucur daca informatiile cuprinse aici va pot fi de folos si “vizualizez” ca cel mai inalt bine sa se petreaca pentru noi toti„.
 
Sursa: Eugen Daniel – Dorian Stoianovici. Multumiri!