Cartile Sfinte ne-au spus mereu adevarul, dar cati dintre noi l-am putut Dumnezeu furiospricepe? Prea putini au trecut dincolo de parabole, metafore si analogii, iar cei care s-au incumetat si-ar fi dorit sa ramana saraci cu duhul, la propriu. Pentru ca adevarul poate intrece orice imaginatie si nu prea aduce a poveste cu happy end. Suntem creatia genetica a unei supercivilizatii? Cand nu mai corespundem, suntem rasi de pe fata pamantului fara bucurie sau intristare? Ce se alege atunci de toate rugaciunile si sacrificiile noastre? Si, mai ales, Cui ne inchinam?! Cititi in continuare o interpretare inedita a Bibliei, „marca” Toni Victor Moldovan, autorul cartii „Programul Terra”.
 
 Curcubeul
 
Versetele lui Isus Sirah din Vechiul Testament au fost decodificate. Asa cum am vazut, Luna noastra cea de toate noptile nu pare a fi un satelit natural, ci mai degraba o baza de supraveghere a nu-stim-cui, dar putem presupune pana la noi …ordine. Ca misiunile Apollo au fost supravegheate, pare o certitudine; asta daca nu consideram totul o mare scamatorie americana. Dar Luna, pare-se, nu este singurul obiect spatial suspect. Mai  este si Curcubeul …..
Primul care afla despre existenta Curcubeului este Noe care a trait cu cateva mii de ani inaintea lui Isus Sirah. Imediat dupa Potop, Noe se intalneste cu Dumnezeu (Facerea cap.9) care face un legamant:
 
 satelitul curcubeu„Nu voi mai pierde tot trupul cu apele potopului si nu va mai fi potop ca sa pustiasca tot pamantul”.
 
Dar tot Dumnezeu vine cu lamuriri in Isaia 54, spunand ca daca apa nu va mai face prapad, va veni in schimb randul focului sa distruga lumea cea pacatoasa. Reevenind la Legamantul facut in fata lui Noe, iata continuarea:
 
„Iata, ca semn al legamantului, pe care-L inchei cu voi din neam in neam si de-a pururi,
13. Pun curcubeul Meu in nori (adica pe orbita Terrei – n.a.), ca sa fie semn al legamantului dintre Mine si pamant.
14. Cand voi aduce nori deasupra pamantului se va arata curcubeul Meu in nori”.
 
Cuvantul „nori” desemneaza atat orbita Terrei, cat si navele de tip OZN care se pot deghiza sub forma de nori, dupa cum stim din istoria acestui  fenomen. In concluzie, atunci cand D-zeu va aduce nave de razboi deasupra Terrei, se va observa curcubeul pe orbita. Adica acest curcubeu este material si poate fi vazut. De fapt, a si fost vazut, dupa cum veti vedea in continuare….
In 1991, ziarele au fost intoxicate cu tot felul de stiri despre descoperirea americanilor si rusilor deopotriva. Agentiile spatiale ale celor doua state observasera un satelit artificial situat pe orbita terestra, neobisnuit de mare si foarte avansat tehnologic, de forma unui diamant-prisma in unghi de 52 de grade. Dupa ce s-au suspectat reciproc o vreme, cele doua parti au atacat problema intr-o conferinta. Astazi se stie ca acest satelit nu apartine pamantenilor. NASA a declarat ca suspectul obiect este indestructibil (?!) si ca „poate observa toate aspectele vietii umane”. Cum au ajuns americanii la aceste concluzii? Au incercat sa distruga misteriosul obiect si pentru ca nu au reusit s-au multumit sa-l studieze? Sau dupa ce l-au studiat au incercat sa-l distruga pentru ca era un OZN-spion?
Ei, dupa acest moment, SUA si Rusia au semnat tratatul de actiune comuna, in caz de agresiune din spatiul cosmic. Sah-mat! Iata ce afirma oamenii de stiinta despre acest satelit:
George Mllard: „Misteriosul obiect zburator care graviteaza in jurul Pamantului nu seamana cu niciun fel de tehnologie spatiala pe care o cunoastem. Cred ca avem de-a face cu un satelit-spion provenit din alta lume. Daca ipoteza mea se va dovedi corecta, cred ca fiecare om de pe fata Pamantului va trebui sa faca fata unui pericol extrem de mare”.
Dr. Maksud Chernova declara in conferinta de la Geneva, dedicata studiului acestui satelit: „misteriosul satelit are o forma identica cu cea a unui diamant si se pare ca este protejat de un camp de forta”.
Nu-i asa ca acest obiect misterios poate fi chiar curcubeul biblic? Curcubeul isi trage denumirea de la modul lui de functionare. Dumnezeu isi spune  curcubeul diamantLumina. El trimite semnale din superstatia Lui catre curcubeu, gen „pot sa vin la seceris?”, adica este momentul pentru declansarea Apocalipsei? Curcubeul (ca orice curcubeu!) va descompune lumina (semnalul) si se va informa. El va diseca intrebarea in multe alte intrebari, la care va trebui sa raspunda singur. Observand si analizand permanent aspecte ale vietii umane, acest satelit „va judeca” si va hotari momentul in care statia lui Dumnezeu trebuie sa ajunga pe orbita Terrei. Semnalul luminos recombinat, ce rezulta in urma informarii, analizei, sintezei informatiilor si formularii unui raspuns, poate fi transmis sub doua forme: „Nu trebuie sa Va deranjati inca!” sau „Veniti de urgenta!”.
Ce alte „treburi” mai are curcubeul, tot Biblia ne lamureste:
 
„13. Vezi curcubeul si binecuvanteaza pe Cel ce l-a facut; ca foarte frumos este in stralucirea sa./ 14. A inconjurat cerul imprejur mainile Celui Preainalt l-au atins pe el./ 15. Cu porunca Lui a grabit zapada si grabeste fulgerele dupa judecata Sa”.
 
In traducere: curcubeul hotaraste daca anul asta vom avea sau nu zapada, daca vom primi  fulgere sau daca vremea va „lucra” pentru noi sau impotriva noastra. Ce-i drept, si oamenii au inceput sa se joace de-a Dumnezeu prin sistemul HAARP (dispozitive de influentare a fenomenelor meteorologice). Ma gandesc ca oamenii de stiinta s-or fi inspirat de la curcubeu!  Hai sa vedem ce se intampla in varianta doi, cand curcubeul emite semnalul „Veniti de urgenta!” …
 
„16. Pentru aceea se deschid visteriile (n.a. – captatoare de corpuri spirituale) si norii (n.a. – OZN-urile de lupta) zboara ca pasarile./ 17. Cu slava sa intareste norii si sfarama pietrele grindinei”.
 
In interpretarea lui Toni Victor Moldovan, autorul cartii „Programul Terra”, Curcubeul, avand multe informatii despre tehnica militara pamanteana si intraterestra, va conduce atacul nuclear, va fi creierul operatiunii militare, un veritabil punct de comanda care „intareste norii”. Acest satelit poate chiar „sa sfarme pietrele grindinei”, adica dispune de mijloace de aparare, probabil de tip LASER.
In materialul „Dacia – Tara uriasilor” scriam despre cele 80 de schelete gigantice, descoperite la noi, care prezentau urme clare de iradiere (osemintele aveau o ciudata culoare roz), ceea ce ma face sa cred ca atacurile nucleare „din ceruri” nu sunt o noutate pentru pamanteni. Si in povestea Sodomei si Gomorei se precizeaza ca pacatosii au fost trecuti prin foc, iar exemplele pot continua. Chiar daca Terra, per ansamblu, nu a fost trecuta „prin foc si sabie”  prea des, misiuni gen „distrugerea unei celule teroriste”, „eliminarea unui cartel columbian” se pare ca s-au organizat frecvent. Pamantenii, stim deja, initiaza astfel de misiuni speciale fie pentru ca li s-a refuzat „taxa de smecher”,  fie pentru a mai pune mana pe niscaiva zacaminte de petrol, pietre pretioase, metale rare etc. Scopul extraterestrilor care-o fi oare?!
 
 De ce suntem pedepsiti
 
Dumnezeu ne-a trimis, pe rand, Biblia, Coranul si alte lucrari cu un singur scop: derularea si incheierea programului. Decodarea Bibliei este una dintre preocuparile de capatai ale pamantenilor, cel putin in ultimii 50 de ani, poate pe principiul „de-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar pazi!”. Zicala mi se pare o tampenie si va spun imediat de ce: daca „profetiile” nu sunt deloc profetii, ci doar „priviri” aruncate in viitor cu buna stiinta (prin utilizarea, de catre extraterestri, a buclelor temporale, pentru ca apoi informatiile sa fie implantate/cipate/transmise telepatic anumitor oameni), atunci cum dracu’ sa te pazesti? Pana acum toate planurile „profetice” au fost aplicate cu o precizie monstruoasa (cele doua mari razboaie, aparitia statului Israel, antichristii, cel de-al treilea razboi e si el pe start), iar pamantenii sunt pregatiti psihologic pentru o noua distrugere in masa; la fel de pregatiti precum purcelul care viseaza un cutit in noaptea de dinaintea Ignatului! Dar sa vedem ce anume declanseaza Apocalipsa …
Pe orbita Terrei, am vazut, sunt plasati sateliti care detecteaza – ia ghiciti ce! – schimbarea de afect a omenirii fata de Dumnezeul biblic. Cand neincrederea in binefacerile credintei atinge cote maxime, se instaleaza panica, iar curcubeul il avertizeaza pe D-zeu ca „strugurii s-au copt” si poate veni la recolta. La ultima recolta! Recolta trebuie inceputa inainte ca omenirea sa invete prea bine manipularea genetica (pentru a nu strica total compatibilitatea sufletelor umane cu somele ingeresti) si inainte ca Terra sa devina o superputere militara care ar da o replica dura razboinicilor inaripati. Totul este clar descris in versetele sfinte. In primul capitol al Bibliei (Facerea), D-zeu discuta cu Adam:
 
Adam si Eva„Iata, Adam s-a facut ca unul dintre Noi, cunoscand binele si raul. Si acum, nu cumva sa-si intinda mana si sa ia roade din Pomul Vietii (adica sa-si imbogateasca, sa-si perfectioneze structura ADN) si sa traiasca in veci!”.
 Dumnezeu ii someaza apoi atat pe Adam, cat si pe Eva, sa nu se atinga de pomul vietii:
 „3. Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: „Sa nu mancati din el, nici sa va atingeti de el, ca sa nu muriti!”/ 5. Dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti manca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul./ 6. De aceea, socotind ca rodul pomului este bun de mancat si placut ochilor la vedere si vrednic de dorit, pentru ca da stiinta, a luat din el si a mancat si a dat barbatului sau si a mancat din el”.
 Adica ce vroia Dumnezeu sa impiedice si de ce? Pornind de la tehnicile de inginerie genetica, o civilizatie poate face un salt evolutiv extraordinar. Joaca cu genele, ce se dezvolta alaturi de tehnicile avansate de informatica si de legi si teorii captivante ale fizicii, formeaza baza stiintifica pentru un salt incomensurabil, mai important decat prima revolutie industriala. Aceasta treapta care sta in fata noastra, dar pe care nu ne este ingaduit sa urcam, este treapta spre o noua era: a revolutiei genetice, fara balast social, era omului potrivit, la locul potrivit, era tehnicilor avansate in domenii multiple, a robotizarii, a pierderii din valorile umane, adica in era supercivilizatiei Dumnezeului biblic! Acum, ce sa zic, habar n-am daca ar fi sau nu bine sa ne transformam in niste fiinte atat de „tehnice”. Poate ca Dumnezeu, din dragoste pentru noi si nu din alte motive, vrea sa ne pastreze inocenti. Cine stie! Problema este alta … Urmam deja, pas cu pas, programul la capatul caruia, pentru noi, se pare ca nu va mai fi nimic: am avansat tehnic, am descoperit programul, ne identificam Creatorul cu Inamicul public nr. 1, uram programul si nici fata de D-zeu nu avem sentimente prea calde, programul se sfarseste printr-un atac nuclear.  apocalipsa
Si acum unii vor spune: „Nu, nu este adevarat! O multime de oameni se inghesuie la biserica, bat matanii, merg la Meca, la Zidul Plangerii, asa ca mai este destula iubire de Dumnezeu in lume!”. Iar eu intreb: cati dintre cei amintiti sunt manati de credinta pura si de iubire pura, neconditionata, si cati considera credinta un troc convenabil sau o cutuma de neocolit? Cugetati!
 
(Info: „Programul Terra” de Toni Victor Moldovan)