Iadul Terra

iadul-terra.jpg „Muntii inalti se vor cutremura: se vor  prabusi in fata sa, asa cum ceara se topeste in fata flacarii. Uscatul va fi  inundat si va pieri tot ce il locuieste … Iata! El vine cu zece mii de sfinti   pentru a judeca toate creaturile” (Cartea lui Enoh)

 

Din cand in cand, marile puteri au recunoscut, prin vocea reprezentantilor de frunte, existenta manifestarilor inteligente ale unor „forte exterioare”, non-umane. Documentarele pe tema extraterestrilor „antici” au rolul de a ne familiariza teptat cu subiectul, chiar daca la nivel oficial inca se mai merge pe varianta evolutiei darwiniste si pe cea a marelui „pleosc” cosmic, ciudata teorie a hazardului responsabila si cu aparitia vietii pe Terra. In fine, la intrebarea „care-i faza cu extraterestri” nu se poate raspunde la nesfarsit prin negatii sau prin reducerea la tacere a celor mai vocali. Si asta pentru ca viitorul ne ajunge din urma, peste Noua Ordine planetara s-ar putea suprapune o alta Ordine, asupra careia artizanii terestri nu au niciun control. De aceea par oare atat de inspaimantati si de grabiti, de la o vreme?! Le dau o veste proasta: daca in cele ce urmeaza exista macar un sambure de adevar, nu au unde sa fuga! Iadul Terra este deja pregatit, special pentru ei!

 

Telespectatorii englezi, dar si ascultatorii unor posturi de radio din SUA si Europa au semnalat, in repetate randuri, suprapunerea intempestiva peste programele curente a unor „mesaje” emise la nivele energetice foarte ridicate, de catre statii cu totul necunoscute. Iata ce povesteste un american, ascultator al unui post de radio, aflat pe coasta sudica a Californiei: „La 24 iulie 1972, intr-o sambata, intre orele 12.00 si 13.00, am auzit la radio un mesaj care cred ca a fost emis de ASHTAR COMMAND, in frecventa de la 10.000 kHz, cu o intensitate atat de mare, incat a depasit total postul local, ce are o putere de 10 kw. Cred ca emitatorul ASHTAR opereaza cu o unda purtatoare avand o putere de 1.000 kw care insa, in SUA este ilegala, cea mai mare putere permisa statiilor de emisie fiind de 50 kw”.

Cine este oare acest ASHTAR COMMAND care nu tine cont de legile americane si care opereaza la un nivel energetic de domeniul sf-ului? S-a tot vorbit, atat in SUA, cat si in tarile europene despre mesajele Comandoului Ashtar, receptionate de diverse persoane, fie direct (emisiuni TV sau radio), fie pe cale telepatica. Uimitoarele texte au devenit universal cunoscute prin cartile pulicate, dar si prin imprimarea unor receptii pe casete video. Cat despre originea acestor mesaje …. S-a impus o concluzie tulburatoare: mesajele Ashtar ar putea proveni de la bordul unor nave extraterestre, cantonate in imediata apropiere a Terrei!

La prima vedere, textele mesajelor ar contine o ingrozitoare viziune apocaliptica a unor ample fenomene geologice ce ar urma sa devasteze intreaga suprafata a planetei noastre, fapt ce ar determina insa, in mod benefic, o fantastica interventie extraterestra. Este posibil ca toate aceste texte sa fie opera unui grup de oameni, manat de dorinta de a indrepta omenirea pe calea unei spiritualizari superioare? Sau, intr-adevar, aceste mesaje sunt avertismente reale transmise de inteligentele extraterestre? Cert este ca „avertizarile Ashtar” au multe similitudini cu importante texte stravechi, cum ar fi Biblia, scrierile filozofice, cronicile civilizatiilor antice din Orientul Apropiat si cel Indepartat, ori din America Centrala. In plus, cele expuse in colectia de mesaje ar oferi si o explicatie plauzibila a straniei „prezente OZN”, in proximitatea Terrei: scoarta terestra pregateste Apocalipsa de milenii!

Veti vedea cat de stranii sunt avertismentele Ashtar, din exemplele ce urmeaza:

„Terra, ca institutie educationala si recreativa, isi va inchide <<portile>> pentru un timp”

„Dislocari masive, miscari si deplasari ale soclurilor tectonice ale Terrei, care se pregatesc de mii de ani, se vor declansa intr-o vasta desfasurare. Puseele au si fost date  sub soclurile tectonice, in Africa, in sudul Europei, in Orientul Mijlociu, in Australia, pe coasta de vest a SUA. Se contureaza mari scheme de miscari seismice si curenti de energie isi croiesc drum la nivelul sub-suprafetei de fond a planetei, ceea ce pune in pozitie sectiuni propulsive ce reactioneaza unele fata de altele pana la mii de kilometri fata de locurile de producere a evenimentelor din adancuri.

Noi nu putem sa stabilizam faliile si, de fapt, nici nu ne apartine o astfel de actiune”.

Din alte mesaje s-ar intelege ca  civilizatiile avansate din Galaxie ar planui sa salveze  macar o parte din populatia Pamantului, atunci cand vor incepe convulsiile planetare. Salvarea s-ar face, evident, cu ajutorul numeroaselor navete spatiale „cantonate” in proximitatea Terrei, urmand ca, dupa o perioada, Pamantul sa fie repopulat si sa o luam de la capat.

Mesagerii galactici mai vorbesc si despre un posibil razboi devastator ce nu ar face decat sa grabesca fenomenele apocaliptice. Oricum, salvarea planuita ar urma sa se desfasoare in trei faze. In prima faza ar fi salvati conducatorii spirituali (?!) ai oamenilor. In a doua faza le vine randul celor care i-au ajutat pe acesti conducatori spirituali, precum si copiilor de toate varstele. In faza a treia pot fi salvati toti ceilalti, cu conditia sa vrea acest lucru, dar si sa posede o frecventa destul de ridicata a radiatiei proprii, pentru a putea suporta radiatiile produse de levitatie. „Cei cu densitate mare si, respectiv, cu vibratii joase, nu vor putea supravietui insa razelor noastre de levitatie. Numai cei care au un spirit cu inalte aspiratii si cu inima curata vor fi imunizati”, averizeaza Matton, coordonator al unitatilor din atmosfera terestra, ce vor actiona in faza a treia. Aceasta faza a treia „va fi pentru oameni ultima ocazie de a-si pastra actuala forma a corpului fizic si de a fi pusi in siguranta la bordul navelor noastre, pana cand calamitatile vor lua sfarsit”, mai spune Matton.

Prin urmare, persoanele egoiste si rau intentionate nu ar avea nicio sansa sa ajunga intr-o lume mai buna, in cazul in care Pamantul se descotoroseste de noi. „Terra trebuie sa se purifice”, mai spun mesagerii care ne dau asigurari ca vom fi in siguranta alaturi de ei. Mai mult, vom fi oarecum scoliti/instruiti/antrenati, asa incat sa recladim viata terestra pe valori superioare celor existente astazi.

Nu este foarte clar ce se va intampa cu cei ramasi pe Pamant, dupa momentul salvarilor sus-mentionate. Dar daca Terra se va transforma, la propriu, intr-un iad, ce sanse de supravietuire ar avea? La fel de important ar fi sa stim cine sunt cei condamnati, prin insusi faptul, la agonia terestra. Daca luam de bun criteriul de selectie al mesagerilor galactici, atunci nici zece la suta din populatie nu va scapa cu fuga. Optimist, nu?!

Sursa: „Revenirea Zeilor”, autor Florin Gheorghita, Editura Obiectiv.