Satan-vs-Jesus

Ca geto-dacii au fost si sunt, prin urmasii lor, un popor ales, nu se mai indoieste niciun om de buna credinta. La fel, nu mai exista nicio indoiala ca razboaiele nesfarsite duse impotriva Daciei si, mai tarziu, impotriva romanilor au avut o conotatie oculta. Este intr-adevar o minune ca nu ne-au sters de pe fata pamantului, asa cum si-au dorit. Au reusit totusi sa ne invrajbeasca mereu, asa incat cu mana noastra sa ne distrugem conducatorii vrednici si iubitori de tara. Si daca nu ne amintim invataturile lui Zamolxe, daca nu vom inlocui ura si dezbinarea cu iubire si unitate, nimic nu ne va mai salva in viitor.

Fortele Intunericului au actionat si vor actiona in directia anihilarii nasterii, consolidarii si raspandirii luminii spirituale in lume. Lumina spirituala intretine nemurirea omului, asa cum oamenii de lumina intretin flacara unitatii, in spirit, popoarelor. Fortele raului au stiut sa-si aleaga soldatii impotriva popoarelor alese, a acelor popoare scrise de Dumnezeu in Cartea Vietii, a caror misiune este sa pregateasca terenul pentru cea de-a doua venire a Invatatorului si a Imparatiei Sale. Vedele, Tora ebraica, Dao, Avesta, Bhagavat-Gita etc., sunt texte sacre ce au in spate cate un popor ales care a creat conditiile propice aparitiei unui profet sau a unei constelatii de intelepti transcendentali. Cand vorbim despre Antichrist, vorbim, de fapt, despre toate acele forte axate pe anihilarea potentelor intelectuale, afective si spirituale ale oamenilor, in scopul crearii de sclavi robotizati, foarte usor de manipulat. Dusmanii omului ne cunosc slabiciunile pentru ca au avut cateva milenii la dispozitie sa studieze textele sacre, dar si natura umana. Pasajul din Biblie referitor la momentul inspitirii Fiului lui Dumnezeu, este foarte graitor in sprijinul acestei concluzii.

Rivalitatea dintre Antichrist si om este foarte veche. De aceea primul nu se da inapoi de la distrugerea Pamantului. Fara un mediu material si pur, fiinta umana nu poate evolua spiritual, ramanand astfel prada celor mai josnice instincte si celor mai abjecte frici. Asa s-a format omul de tip nou, cu urmatoarele caracteristici de baza:

  • total nemultumit de societatea „corupta, nepasatoare si rea”;
  • usor de dezamagit in plan amoros, profesional, amical etc.;
  • foarte sensibil la socurile psihice, nervos, cu tulburari de comportament si de constiinta;
  • afectat psiho-emotional din cauza muncii indelungate pe calculator;
  • usor de manipulat/indoctrinat, mai ales prin intermediul retelelor de socializare.

Politizarea populatiei si intregul angrenaj diabolic ce are drept scop derutarea si manipularea colectiva a maselor, este cel mai periculos factor poluativ. Marea masa a ignorantilor este manipulata si insufletita artificial, prin tehnici studiate si aplicate stiintific. Aglomerarile urbane sunt mana cereasca pentru fortele intunericului. „Indivizii devin afectati de hipoxia pranica, hipoxia de oxigen si furtul fluidic; acest furt fluidic reprezentand actiunea prin care Satan, folosindu-se de vampirii energetici, fura esenta divina la care nu mai are acces din clipa repudierii sale. (…) Intr-un astfel de <<mediu>> poate aparea fenomenul racolarii masive de catre demon a celor curati sufleteste, a caror stergere din Cartea Vietii inca nu a avut loc”, precizeaza Alexandru Dobos, in cartea sa „Dacia contra Antichrist”.

Va intrebati, poate, daca exista salvare pentru noi. Raspunsul este afirmativ, cu o singura conditie: sa ne dorim sa avem acces la Adevarul Primordial. Adevarul nu-l vom gasi in carti, el este una cu fiinta noastra eterna. Cand va simtiti bombardati cu stiri si informatii contradictorii, meditati in solitudine si cereti raspunsuri fiintei voastre divine. Cand nu veti mai sti cu ce masura puteti judeca faptele semenilor, procedati la fel. Cand indemnurile la ura colectiva va invadeaza spatiul personal, indreptati ganduri pline de iubire spre cei transformati in tinte ale urii necontrolate. Si daca toate acestea vi se par prea complicate, puteti ajunge la Adevar punand iubirea fata de tara mai presus de interesele noastre marunte. Rugati-va pentru binele Romaniei si pentru binele celor care lucreaza intru apararea pamantului nostru. In felul acesta nu veti da  gres. Va raportati direct la forta Binelui, va conectati la Lumina, iar Adevarul va ajunge la voi. Negresit!