Adevãrul despre noi

Adevarul despre noi
 Omul Maimuţã batjocoreşte Adevãrul Ştiinţific
 
 
Neanderthalianul si robotulDescoperirile arheologice au dovedit ca omul preistoric cunostea scrisul si secretele prelucrarii metalelor, construindu-si temple dupa pozitia astrelor.  Si totusi istoria oficiala continua sa ne minta. In scoli inca se predau „adevaruri consacrate” despre omul cavernelor, un pic mai rasarit decat maimuta, care de-abia reusea sa slefuiasca o piatra, exersand cu stangacie mersul biped. Cand vom afla motivul acestei mistificari, vom sti cu siguranta tot ce trebuie sa stim despre originea si misiunea speciei noastre. Pana atunci …
 
Oficial …
 Epocile dezvoltarii umane – varianta oficiala, ar fi urmatoarele:
Paleoliticul (1.000.000 – 10.000 î.e.n.) – numit si epoca pietrei vechi, cand prehominizii evoluati spre Homo sapiens foloseau o unealta rudimentara din lemn cu piatra si se adaposteau in pesteri. Cele trei subdiviziuni ale perioadei „mamã”  sunt:
– Paleoliticul  inferior (1.000.000 – 100.000  î.e.n.) – aparitia primelor unelte si descoperirea focului: în jurul anilor 600.000 î.e.n. se naste  Pitecantropus erectus;
–  Paleoliticul mijlociu (100.000 – 40.000 î.e.n.) – cultura omului din Neanderthal si aparitia gintilor;  neand
– Paleoliticul superior (40.000 – 10.000 î.e.n.) – disparitia enigmatica a omului din Neanderthal.
Mezoliticul (10.000 – 5.500 î.e.n.) marcheaza sfarsitul erei glaciare. Comunitatile gentilice se divizeaza si descopera noi teritorii.
Neoliticul (5.500 – 2.500 î.e.n.) – epoca pietrei slefuite – comunitatile umane se dezvolta pe baza extinderii agriculturii si cresterii animalelor domestice. Apare tribul si mai apoi primele asezari stabile – sate aparate de garduri si santuri. Sunt construite primele sanctuare si altare în cinstea zeilor.
Epoca Bronzului (2.500 – 800 î.e.n.) – ia amploare metalurgia bronzului adusa din Orient – zic unii istorici „consacrati”, armele din piatra fiind înlocuite de cele din bronz si din aramã.
Epoca Fierului (800 î.e.n. – sec. I e.n.) – metalurgia fierului aparuta in Asia Mica (regatul hittit) prin 1.500 î.e.n., se raspandeste si in spatiul carpato-danubiano-pontic, dupa anul 1.200 î.e.n.
Asta am invatat la scoala despre aparitia si dezvoltarea omului pe Terra. Daca s-au scris atatea carti pe tema, ar insemna ca este adevarat, nu-i asa? Si totusi …
 
vs. Real
 Primele piramide din Egipt au fost construite cam pe la 4.000 î.e.n., adica in pyramids3Neolitic, cand oamenii invatau cu chiu, cu vai, sa slefuiasca pietre. Tot primitivii astia slefuitori de piatra au sculptat si dalele de la Palenque si Poarta Soarelui din Bolivia, desi nu cunosteau fierul, bronzul sau arama. In mormintele descoperite peste tot in lume (America, Europa, Asia), avand o vechime mai mare de 10.000 de ani, s-au gasit obiecte din bronz, aur, platina si otel inoxidabil. Adica primitivii care de-abia iesisera din pesteri si nu invatasera inca sa construiasca un sat, reuseau – minune dumnezeiasca! – sa prelucreze metalele rare si sa realizeze aliaje sofisticate precum otelul, atat de sofisticate ca nici macar acum, in mileniul trei, omul modern nu a ajuns sa-i egaleze.
      Cel mai bun exemplu intru sustinerea paradoxurilor istorice este descoperirea de la Medzamor (Armenia). Sapaturile arheologice ale dr.  Korioun Meguertchian au scos la lumina cea mai veche uzina metalurgica din lume, expertii stabilind ca dateaza din 5.000 î.e.n. S-au gasit acolo vase si obiecte metalice, cutite, sulite, sageti, agrafe, inele, bratari din toate metalele cunoscute. Topitoria avea o serie de cuve taiate in stanca, unde minereul sfaramat, periat, spalat, se curata si se imbogatea pana la obtinerea metalului pur. Mai mult de 200 de cuptoare are uzina, dar pana acum doar 25 au fost dezgropate. Retineti: Medzamor este un centru industrial al Neoliticului -epoca pietrei slefuite, potrivit istoriei oficiale! Tot aici s-au gasit clesti din otel, fine si stralucitoare, putand sa rivalizeze cu pensetele noastre de epilat. Dateaza „doar” de prin 3.000 î.e.n., ce-i drept.
Situl de la Medzamor - Armenia
Situl de la Medzamor – Armenia
40 de varietati de bronz erau topite in uzina si destinate diferitelor industrii, spun oamenii de stiinta. Care industrii, fratilor, in epoca gardurilor din nuiele si a triburilor salbatice?!
Uimitoarea descoperire din Armenia sovietica (la acea vreme) a fost autentificata de institutele stiintifice din U.R.S.S. si reconfirmata de cele din Statele Unite, Franta, Anglia si Germania. Dar ce folos! Istoria oficiala a ramas intepenita in neschimbare. Nici dovezile despre aparitia scrisului in „era uneltelor din lemn” nu au modificat ceva.
(Info: „Revansa Daciei”, de Cornel Bârsan)
 Talpa de robot extrateretru si rinocerul lânos
 Vineri, 17 mai a.c., la Muzeul National de Istorie a Transilvaniei din
Talpa de robot
Talpa de robot
Cluj-Napoca a fost expus cel mai neobisnuit obiect descoperit vreodata pe teritoriul Romaniei: o bucata de metal supranumita „talpa de robot”, gasita in 1970, langa Aiud. Scoaterea la lumina a „ciudateniei” se datoreaza unei echipe de muncitori care efectua escavatii in cariera de nisip. La o adancime de aproximativ 10 metri, au dat peste „talpa” metalicã, aflata langa maimulte artefacte si oseminte de rinocer lânos, animal contemporan cu omul din Neaderthal. Prin urmare, ar putea avea o vechime de aproximativ 10.000 de ani sau mai mult.
Arheologii n-au putut clasifica obiectul care a starnit o adevarata furtuna in comunitatea stiintifica internationala a anilor ’80. Evident, in Romania comunista evenimentul a trecut neobservat, la acea vreme. In 1983, aparea cartea lui Florin Gheorghita „Enigme in galaxie”, in care autorul sustinea originea extraterestra a obiectului asemanator unei tãlpi de robot, de unde si supranumele. Ideea scriitorului român a fost sustinuta de specialistii occidentali in mai multe articole aparute in Elvetia si Germania.
„Talpa” cantareste 2,3 kg, are forma trapezoidala, cu doua brate posterioare si doua perforatii circulare care comunica intre ele. A fost turnatã dintr-un aliaj de aluminiu (74%), cupru (4,62%), zinc (1,81%), staniu (0,33%), zirconiu (0,20%), cadmiu si plumb – in proportii egale de 0,11%, dar si concentratii mai mici de nichel, cobalt, bismut, argint, precum şi urme de galiu şi siliciu.
„Obiectul nu este unul arheologic, noi nu stim ce e. Facem apel la ingineri, la specialistii in constructii de masini, la maistri, sa ne spuna ce este, sa vina si sa vada obiectul. De aceea l-am si scos si va fi expus non-stop la muzeu” , a declarat Carmen Ciongradi, directorul Muzeului clujean, citat de Mediafax.
Inedita expozitie mai cuprinde trei tăbliţe de la Tărtăria, amulete de tip Djed din Egiptul Antic, o aplică medievală cu simboluri alchimice, descoperită la Vinţu de Jos, şi două piese romane din sticlă, numite gutti. Va fi deschisă publicului până la 1 octombrie a.c.
(Info: http://www.antena3.ro)
♦ ♦ ♦
 666 – MARCA GENETICA A GETO-DACO-ROMÂNILOR?
 
666Din multitudinea de lucrari pe tema „Decodificarea Bibliei”, „Programul Terra” scrisa de Toni Victor Moldovan mi se pare cea mai veridica. Nu cred ca va fi cu suparare pentru autor daca voi prelua o particica din carte, spre informarea celor interesati pe care, bineinteles, ii sfatuiesc s-o cumpere si sa n-o mai lase din mana pana la ultima fila. Iata rezumatul autorului: „PAMANTUL este proprietatea comuna a mai multor supercivilizatii, care dezvolta cicluri economice de productie de corpuri spirituale, ce asigura perpetuarea si evolutia genetica a propriilor LOR specii. (…) Modalitatea LOR de reproducere consta in racordarea unui corp somatic (fizic) produs in laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umana sunt situate temporal intre doua evenimente catastrofale de tipul Potopului si Apocalipsei”.
 
Programul de inginerie genetica in Dacia
 
„Cultura dacilor este fara indoiala una dintre cele mai importante culturi ale antichitatii, chiar daca despre ea vorbim si cunoastem mai putin. Teritoriul fostei Dacii abunda in relicve ale neoliticului, diseminate pe tot teritoriul, mai ales in Dobrogea. Ce a fost oare inainte de acest neolitic? Ce s-a intamplat in cursul programului de dinainte de potop? Sa fie Sfinxul din Masivul Bucegi o echivalenta a celor din Masivul Marcahuaschi? Au trecut uriasii prin teritoriul fostei Dacii sau mai degraba zeii au lasat urme de nesters? (…)
Din pacate, izvoarele istorice nu au conservat prea bine urmele  culturii dacice dincolo de secolele IV-V i.e.n. (…) Ca si alte popoare, dacii nu au aparut singuri in istorie, ci au fost insotiti, indrumati, „ocrotiti” de zeii lor. Expansiunea militata a lui Burebista spre centrul Europei si lipsa prezentei dacilor in teritoriul controlat de satelitul numit curcubeu ma face sa consider ca, totusi, Dacia a fost nuceul unui alt program extins teritorial in Europa Centrala. Interferenta teritoriala si genetica a programelor de inginerie666 2 genetica ale diversilor zei a fost greu de evitat. Ne putem imagina mai multe programe circumscrise teritorial care nu sunt in niciun caz tangente, ci care interfera la periferie. (…)
Toate textele vechi de pe mapamond ce descriu aceste programe, primite de la zei pe calea implantului de informatie sub hipnoza, au o metaforizare comuna. Individul compatibil genetic cu fiintele extraterestre provine dintr-o linie genetica homozigota, pura, si este descris prin atributele: „drept”, „adevarat”, „cinstit”, „bun”, „invatat”, „intelept”. Prin contrast, cei incompatibili genetic cu ingerii sunt „rai”, „lipsiti de intelepciune”, lipsiti de „bunatate”, „neadevarati”, „necinstiti”, „pacatosi”, etc. Geto-dacii au fost cei mai „drepti” dintre traci, adica geto-dacii au fost tracii cei mai puri din punct de vedere genetic. Acesta este sensul atributului de drept. (…)
Dacii au fost nucleul de compatibilitate cu ingerii Lumii Intraterestre intr-o zona intinsa, locuita de o multime de triburi de traci (dupa unii istorici 180-200 de triburi) cu compatibilitate din ce in ce mai scazuta cu cat ne indepartam de Sarmisegetuza. (…) Studii avansate de genetica realizate de specialisti romàni rezidenti in California, demonstreaza astazi o omogenitate superioara a materialului genetic al poporului romàn, comparativ cu cel al altor popoare ale Europei, in ciuda trecerii atator stapaniri pe aceste plaiuri. In acest sens, fac afirmatia ca programele ce au avut drept rezultate popoarele evreu si geto-dac (n.a. – programe total diferite, implementate de zei diferiti!) sunt cele mai performante in homozigotare, cele mai pure din punct de vedere genetic”.
 
666
 
„Mayasii ne povestesc despre „ZEII NUMERE  INLANTUITI IN MARELE TIMP”. Aceste numere sunt dupa parerea mea codificari numerice ale marcii genetice produse de fiintele extraterestre in diverse segmente temporale, imposibil de ordonat cronologic. (…)
Cercetarea si marcarea genetica sunt operatiuni obisnuite in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care preced o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Sunt descrise chiar si in „Cartea egipteana a mortilor”:
„Oh! si ce vad?
Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii …
Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc,
Capul sa mi-l reteze,
Si fruntea sa-mi cresteze,
Ca din porunca Stapanului lor,
Sa ma batjocoreasca cum vor …” (Capitolul XC)
Fiind concurentiale, supercivilizatiile extraterestre nu se sfiesc sa se arate cu degetul una pe cealalta, supercivilizatia dumnezeului biblic denumind lumea intraterestra (L.I.), „fiara”. In preajma perioadei apocaliptice, care va incheia programul in curs, fiecare dintre supercivilizatii va practica propria operatiune de cercetare genetica si va incerca sa marcheze cat mai multi oameni care mai au inca o compatibilitate genetica cu EI. Din „Apocalipsa-13” aflam:
16. Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,
17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica, numele fiarei sau numarul numelui fiarei.
18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul este sase sute saizeci si sase.
Sa vedem daca avem priceperea necesara! … Cu ce se ocupa oare programele zeilor? Ce rost au ele? Totul este creat pentru ca perpetuarea si perfectionarea genetica a speciilor extra/intraterestre sa fie posibila. Astfel, dupa ce S.D. (n.a. – Supercivilizatia lui Dumnezeu biblic) si-a incheiat cercetarea genetica preapocaliptica prin „pecetluirea”, insemnarea „pe frunte” a celor 144.000 de compatibili genetic cu ei, cu „pecetea Viului Dumnezeu”, acum este randul L.I. (n.a. – Lumea Intraterestra, „Fiara”) sa-si continue cercetarea genetica. (…) Cercetarea genetica duce la insemnarea celor compatibili, cu semnul fiarei, semnul – pecetea L.I., care poate fi tradusa in numele fiarei sau in numarul fiarei. Marca A.D.N. a L.I. este posibil sa contina o varietate mai larga de structuri A.D.N., tinand cont ca L.I. face parte dintr-o uniune de mai multe rase umanoide. Oricum, aceste structuri A.D.N. au o baza comuna, o structura unica, ce poate fi codificata numeric in numarul 666. Foarte probabil, structura aceasta, marca A.D.N. sintetizata in numarul de cod 666, este diferita de marca A.D.N. a ingerilor S.D., pentru care numarul de cod este diferit (de exemplu, 665?). (…)
Codul 666 este „numar de om”, oricare ar fi el insa, compatibil genetic cu ingerii L.I. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani de S.D., din momentul scindarii evolutiei genetice a S.D. si a L.I., din momentul conflictului dintre Dumnezeu si Satana pe motivul conducerii destinelor programelor de inginerie genetica.
   
Placuta de marmura de la TomisRugamintea unei femei gete
 
 Si …ce legatura are asta cu geto-dacii? Are!
 
In multe locuri ale teritoriului geto-dacic apare inscriptionat 666, sub forma „SSS” sau „CCC” – 6 grecesc sau VIVIVI – 6 latin. Astfel de locuri sunt complexul de la Sarmisegetuza, opaitul de la Drobeta, o placa de marmura de la Tomis, o placa de marmura de la Tetovo (Macedonia). Legatura dintre codul numeric 666 si geto-daci este usor deductibila din „rugamintea unei femei gete” gasita la Tomis, pe o placa de marmura:
Stralucitoare,/ Curata,/ Mareata Doamna,/ Sunt credincioasa,/ Sunt cu trei de sase,/
Dar atat te rog,/ Candva sa ma ajuti/ Sa renasc.
Decodarea textului este simpla: Zeule (n.a. – sau, mai degraba, Zeita?!), sunt compatibila genetic cu tine (adica sunt stralucitoare, curata, credincioasa; mai mult decat atat, detin „numarul de om”, codul numeric al marcii genetice 666; este aproape sigur ca ma vei reincarna intr-o fiinta extraterestra. Asemanatoare este si inscriptia de la Tetovo:
„Sunt cu trei de sase, care pentru mine e sfant. Mi-ar placea (doresc) sa ma inalt in Taramul Zeilor”.
In concluzie, codul numeric 666 codifica marca genetica a getilor sau si a getilor. Ramane doar ca geneticienii „sa aiba priceperea sa socoteasca numarul”. S-ar putea ca numarul de cod sa rezulte din studiul diferentelor genetice dintre evrei si romàni. Zeii au stiut ca omul va ajunge in timpul tehnic prielnic acestei operatiuni. Asteptam cu interes socoteala unui dac destept!”.
 
* * *
 Din Publicatiile Flacara
 
                      Scrisul a apãrut în Spatiul Carpato-Danubian
 
In anul 1961, arheologul Nicolae Vlasa a descoperit la Tartaria – judetul Alba trei tablite de lut ce contineau un scris pictografic antesumerian. Patru ani mai tarziu (1965), sumerologul rus V. Titov declara ca scrierea primitiva isi are originea in cultura Vinca-Turdas din spatiul carpato-dunarean.
A urmat profesoara Maria Gimbutas – specialista in arheologie care, in 1966, facea urmatoarele precizari: „Sofia Turma din Orastie a excavat in 1874 la Turdas (asezare de langa Cluj Napoca) si a gasit niste tablite de lut cu scriere, pe care le-a prezentat la Berlin, intr-un congres organizat de Schliemann, germanul care a descoperit ruinele cetatii Troia”. Si tot Gimbutas sustine ca  scrisul din cultura Vinca-Turdas este cu 2.000 de ani mai vechi decat scrierea sumeriana. Spusele sale aveau sa fie confirmate si de „The Scientific American Journal” care publica, in 1968, un material despre scrierea pictografica de la Tartaria, pe care o compara cu cea din Sumer (Mesopotamia), atragand atentia ca textele pictografice de la Tartaria au o vechime mai mare cu un mileniu decat scrisul sumerian.
In 1973, la Universitatea California din Los Angeles, teza de doctorat a lui Milton Mc. Chesney Winn, sub coordonarea Mariei Gimbutas, are ca subiect placutele de la Tartaria. Cu acesta ocazie se fixeaza si varsta lor: 5.500 de ani î.Hr. Dupa 24 de ani, sumerologul american A. Halloran isi punea public intrebarea: „Ce explicatie are faptul ca intr-o regiune ca Orastie, Simeria sau Cugir, s-au descoperit trei tablite de lut local, acoperite cu pictograme sumeriene, dar mai vechi ca Sumerul cu un mileniu?”.
De precizat este ca unii istorici si arheologi au considerat initial ca placutele de la Tartaria sunt falsuri si pentru ca evidenta i-a contrazis, au schimbat „macazul”. Nu erau falsuri, erau pierdute pe la noi „de niste negustori sumerieni in trecere”! Adica, dupa parerea dumnealor, sumerienii tranzitasera spatiul carpato-dunarean cu 2.000 de ani inainte de intemeierea Sumerului. Amuzant, nu?
Punctul pe „i” avea sa-l puna, in 2002, istoricul italian Marco Merlini. Acesta preciza, intr-un material, ca scrisul descoperit pe un teritoriu apartinand anticei Dacii este, de fapt, primul mesaj scris din istoria umanitatii.
 
 Relicvele umane de la Pestera Muierii – cele mai vechi din Europa!
 In anul 1952, la Pestera Muierii (Baia de Fier) au fost descoperite relicve umane – sase oase craniene apartinand unei femei. 54 de ani mai tarziu, in 2006, antropologii Universitatii Washington din Saint Louis – SUA au stabilit ca ele apartin celui mai vechi om care a trait vreodata in Europa, data fixata fiind 30.000 de ani in urma. Analiza s-a facut cu Carbon 14, studiindu-se nu doar vechimea, ci si structura anatomica a oaselor. S-a  stabilit ca omul de atunci avea trasaturi definitorii specifice regnului uman contemporan – homo sapiens. Apropierea de omul din Neanderthal s-a vazut la osul cefei si la maxilarul inferior. Se stie ca primii oameni din Neaderthal au ajuns pe continentul european cu 400.000 de ani in urma si ca in apogeul dezvoltarii, au fost vanatori redutabili. Stramosii omului contemporan au aparut in Europa in urma cu aproximativ 40.000 de ani si dupa 10 – 15.000 de ani, omul din Neaderthal a disparut. Ultimul adapost, descoperit in Peninsula Iberica, a fost parasit cu circa 24 de mii de ani inainte. Insa parerile antropologilor, cu privire la disparitia omului din Neanderthal, difera. In acest sens, circula doua versiuni: una, ca disparitia a fost provocata – neaderthalienii fiind distrusi de inaintasii omului contemporan; alta, ca si-au incetat existenta din cauza unor schimbari climatice majore. Ar mai exista o versiune: producerea unui amestec intre cele doua regnuri, primii imbogatindu-i genetic pe Homo Sapiens.

4 responses to “Adevãrul despre noi

 1. Carticica de Rugaciune a Crestinului Daco-Roman

  In Loc de Prefata

  Rugaciunea este modul singular al crestinului de a intra in contact direct cu Creatorul.

  In lumea frenetica de azi, rugaciunea poate fii spusa si in biserica, dar si in autobus, si in zile de odihna, dar si in zile de lucru.

  Cu privire la mediul zgomotos si aglomerat al drumuui inspre si dinspre lucru, s-a ivit necesitatea unui text portabil, care sa insumeze puterea rugaciunii, intr-un timp relativ scurt, asfel incat, credinciosul sa poate intra in comuniune cu Dumnezeu, in timp ce merge inspre destinatia sa.

  Carticica de Rugaciune a Crestinului Daco-Roman, propune un text de rugaciuni ale bisericii milenare crestine daco-romane, unde pe langa comuniunea cu Creatorul Universului, bine-credinciosii pot sa intre in contact si sa apeleze si la inaintasii lor.

  Asta pentru ca puterea rugaciunii se extine peste veacuri si uneste sufletele vrednice crestine ale inaintasilor nostri, atat cu noi, cat si cu generatiile viitoare ale poporului nostru.

  De asemenea, prin comemoraera in rugaciune a inaintasilor nostri, facem un act de dreptate in readucerea in constiinta noastra, a tuturor sufletelor crestine daco-romane, care, de la Martirii Brancoveni, la Martirii inchisorilor comuniste, au ramas fideli poporului si sufletului crestin daco-roman.

  Textul propus este un modest omagiu adus de autor atat Tarii Noastre, pe bine meritat chemata Gradina Maicii Domnului, cat si esentei celei mai curajoase ale sufletului nostru, precum Sfantul Stefan Cel Mare, cel bine meritat chemat, Atletul Lui Cristos.

  Un cuvant aparte trebuie de spus si pentru poporul daco-roman de la sud de Dunare, care din Cartierul Valah al lui Constantinopole, pana la ciobanii aromani de pe muntele Athos, muntii Haemus, Muntii Pind si de-a lungul peninsulei balcanice, au fost si au ramas model de curaj, de abnegatie, de inspiratie si de civilizatie crestina si daco-romana, de la care trebuie sa invatam mereu si pe care trebuie sa-l continuam, inspre perpetuarea si inflorirea bisericii stramosesti crestine in Dacia, Romania.

  Rugaciunie pot fii spuse individual sau in grup. Aceasta carticica se doreste a fii o colectie de rugaciuni ecumenice, unde toti crestinii daco-romani pot participa in spiritual agapei crestine nationale si universale.
  Gabriel Gherasim
  Craciun 2015
  New-York

  1. Auziti Triburile Raiului, Domnul Dumnezeu, Tatal, Fiul si Sfantul Spirit, vino Sfantule Duh.
  Cu totii: Imbratiseaza-ne in rugaciune.

  Veniti toti Sfintii si Ingerii Domnului, la chemarea Credinciosilor. Rugati-va cu noi Sfinti si Ingeri ai lui Dumnezeu.
  Cu totii: Rugati-va cu noi, rugati-va cu noi acum.

  Sfantule Apostol Andrei, -marturisitorul crestinismului in Dacia,-
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfintii mucenici Dasius si Emilian Mar¬turisitorul de la Durostorum (Silistra), Chiril din Axiopolis (Cernavoda), preotul Montanus cu sotia sa Maxima din Singidunum (Belgrad), episcopul-misionar Nichita de Remesiana, mucenicii Nichita Romanul, Sava Gotul, episcopii Bretanion (Vetranion) si Teotim al Tomisului, cei patru mucenici dela Niculitel (Filippos, Attalos, Kamasis si Zoticos)
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Leontie de la Radauti, facator de minuni, Vasile facatorul de minuni, de la manastirea Moldovita, Ioan egumenul de la Prislop, Daniil Sihastrul, Mitropolitul Dosoftei al Moldovei, Rafail de la Agapia, parintele Chiriac de la Bisericani, Chiriac de la Tazlau, Epifanie, Maica Teodora de la Sihla, Antonie din Valcea, Cuviosul Nifon de la schitul romanesc Prodromul.
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Sfanta Teodora (Tofana) Basarab I, Martirul Sfant Ioan Valahul (Romanul), Antipa din Calopodesti.
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Sfantul Stefan Cel Mare si Sfant, -Atletul lui Cristos,-
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfintii Martiri Brancoveanu, -aparatorii credintei stramosesti,-
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Parintele Arsenie Boca si toti preotii martirizati in inchisorile comuniste, si lagarele de concentrare, pentru credinta stramoseasca si poporul daco-roman.
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Fericitul Ieremia Valahul, -tamaduitorul din Napoli,-
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Fericitul Vladimir Ghica si toti preotii martirizati in inchisorile comuniste si lagarele lagarele de concentrare, pentru credinta stramoseasca si poporul daco-roman.
  Cu totii: cu credinta si incredere, va chemam printre noi.

  Fericita Maica Teresa Boiangiu, -tamaduioarea Indiei,-
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfinti Martiri si Parinti ai poporului daco-roman, prin mijlocirea voastra, fie ca aceste rugaciuni, sa implineasca toate intentiile lui Dumnezeu, si fie ca sa aparati cu ardoare, persoanele, proprietatea, sanatatea si averile acelora care recita aceste rugaciuni, contra tuturor actiunilor, sau atacurilor diavolului si ale agentilor sai. Sfinti martiri ai poporuui daco-roman, cu credinta si incredere va chemam printre noi.
  Cu totii: rugati-va pentru noi, rugati-va pentru noi acum.

  Cu totii: Amin.

  2. Sfanta Marie de la Caraiman
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Bisericani
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Seuca
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Medjugorie
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Fatima
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Zeitun
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie de la Lourdes
  Cu totii: cu credinta si incredere, te chemam printre noi.

  Sfanta Marie, Regina Natiunilor, care esti Doamna Noastra Inconjurata de Soare, in spiritul Cerintei si Dorintei Tale si din dragostea noastra pentru Tine si Domnuezeu; iti oferim tie, si Domnului Nostru Isus Cristos, aceste rugaciuni, prin mijlocirea inimii tale pure.
  [spunem de trei ori] Sfanta Maria, plina de gratie, Domnul este intr-adevar cu Tine, Binecuvantata esti Tu printre femei, si binecuvantat este Fructul Pantecelui Tau, Isus.
  Cu totii: Sfanta Marie, Maica Domnului, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre, Amin.

  3. Pentru vindecarea Inimii immaculate ale Sfintei Marii
  [spunem odata] Sfanta Maria, plina de gratie, Domnul este intr-adevar cu tine, Binecuvantata esti Tu printer femei, si binecuvantat este Fructul Pantecelui Tau, Isus.
  Cu totii: Sfanta Marie, Maica Domnului, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre, Amin.

  O Isuse, Cu totii:iarta-ne noua pacatele noastre, pazeste-ne de focurile iadului si indruma toate sufletele in rai, in special cele care au nevoie cel mai mult de Mila Ta.

  4. Sfinte Arhanghel Mihai, cu credinta si incredere te chemam printre noi, Cu totii: Sfinte Arhanghel roaga-te pentru noi, roaga-te cu noi acum.
  Pentru tamaduirea Sfantului Spirit
  [spunem odata] Sfanta Maria, plina de gratie, Domnul este intr-adevar cu tine, Binecuvantata esti Tu printre femei, si binecuvantat este Fructul Pantecelui Tau, Isus.
  Cu totii: Sfanta Marie, Maica Domnului, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre, Amin.

  Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Cu totii: precum a fost la inceput, este acum si va fii pururea, in vecii vecilor, Amin.

  O Isuse, Cu totii: iarta-ne noua pacatele noastre, pazeste-ne de focurile iadului si indruma toate sufletele in rai, in special cele care au nevoie cel mai mult de Mila Ta.

  5. Sfantule Apostol Andrei, Cu totii: roaga-te pentru noi, Sfantule Stefan Cel Mare si Sfant, Cu totii: roaga-te pentru noi, Sfintilor Martiri Brancoveanu, Cu totii: rugati-va pentru noi, Parintele Arsenie Boca, Cu totii: roaga-te pentru noi, Sfinte Ioan Romanul, Cu totii: roaga-te pentru noi, Fericite Ieremia Valahul, Cu totii: roaga-te pentru noi.

  Pentru tamaduirea Inimii sfinte a lui Cristos
  [spunem odata] Sfanta Maria, plina de gratie, Domnul este intr-adevar cu tine, Binecuvantata esti Tu printre femei, si binecuvantat este Fructul Pantecelui Tau, Isus. Cu totii: Sfanta Marie, Maica Domnului, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre, Amin.

  Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Cu totii: precum a fost la inceput, este acum si va fii pururea, in vecii vecilor, Amin.

  O Isuse, Cu totii: iarta-ne noua pacatele noastre, pazeste-ne de focurile iadului si indruma toate sufletele in rai, in special cele care au nevoie cel mai mult de Mila Ta.

  6. Fericitul Vladimir Ghica, Cu totii: roaga-te pentru noi, Fericita Maica Tereza, Cu totii: roaga-te pentru noi, toti sfintii si martirii daco-romani, Cu totii: rugati-va pentru noi.

  Binecuvantati suntem noi, O Doamne Dumnezeul nostru, prin ajutorul venit de la sfintii si ingerii Tai. O scumpe Parinte, prin Isus Cristos, Domnul Nostru oferim recunostiinta noastra Prezentei Tale Adevarate, prin intermediul Sfintelor Daruri ale Bisericii tale, si prin intermediul liturghiilor si rugaciunilor din toata lumea, cat si prin Prezenta Ta de Dragoste Divina.
  Cu totii: din trecut, in present si in viitor, Amin.

  Si binecuvinteaza, Doamne, tot cinul preotesc si monahal si pe toti fratii si surorile noastre intru Hristos! Pe toti cei ce s-au lepadat de sine in viata aceasta, ca, luandu-si crucea, sa Iti urmeze fara a se uita inapoi, calea crucii si Biserica Ta, intareste-i cu harul Tau, imputerniceste-i cu puterea Ta, implinind, Bunule, toate cererile lor cele catre mantuire si viata vesnica.
  Cu totii: in prezent, in trecut si in viitor, Amin.

  Si fie ca sa acorzi prin Spiritul Tau, Marite Doamne, ca toate Binecuvantarile si Darurile Tale, sa fie acordate slujitorilor Bisericii tale, astfel incat, sa Te poata servi pe Tine mai bine, pe Biserica Ta si pe credinciosii sai, in special in timpurile de persecutie.
  Cu totii: in prezent, in trecut si in viitor, Amin.

  O Doamne Isuse Cristoase, ne plecam fruntea in fata Sacrificiului Tau si Te imploram ca sa dai tuturor celor care iti cer mila, cu inimile curate si deschise, toata protectia contra minciunii diavolului si a agentilor sai pe pamant.

  Prin cuvintele iubitului Mantuitorului nostru, Isus din Nazaret, ne unim si te rugam, Doamne:
  Tatal nostru
  Care esti in ceruri
  Sfinteasca-se numele Tau
  Vie imparatia Ta
  Faca-se voia Ta
  Precum in cer asa si pre Pamant
  Painea noastra cea de toate zilele
  Da-ne-o noua astazi
  Si ne iarta noua gresalele noastre
  Precum si noi iertam gresitilor nostri
  Si nu ne duce pre noi in ispita
  Ci ne izbaveste de cel rau
  Ca a Ta este imparatia
  Puterea si Slava
  In numele Tatalui
  Al Fiului
  Al Sfantului Duh
  Amin.
  Doamne, da-ne noua pace in zilele noastre si din Marea Ta Mila, tine-ne departe de pacat si de griji, in timp ce asteptam cu bucuroasa credinta, revenirea Domnuui Nostru Isus Cristos. Binecuvantati fie cei ce vin intr-u numele Domnului.
  Cu totii: Amin.
  Sfanta Treime, Cu totii: Tatal, Fiul si Sfantul Duh, te adoram din toata inima noastra, Doamne Sfinte, Doamne Sfinte, Te iubim prin Darurile Tale Sfinte.
  O Doamne Isuse Cristoase, Cu totii: Esti dragostea, increderea si evlavia noastra. Prin Mila Ta Cereasca si prin puterea Sfantului spirit, fie ca sa ne transformam conform dorintei Tale. Cu totii: Amin.
  Sfanta Inima a lui Cristos, Cu totii: ne plecam in fata Ta.
  Sfanta Inima a lui Cristos, Cu totii: ne bucuram cu tine.
  Sfanta Inima a lui Cristos, Cu totii: avem incredere in tine.
  Sfanta Inima a lui Cristos, Cu totii: ne unim inimile cu a Ta.
  Sfanta Inima a lui Cristos, Cu totii: in genunchi Te preamarim Doamne.
  O Doamne Sfinte, ne-ai invatat ca sa “cautam pentru a gasi” si “sa batem la poarta ca sa ni se deschida,” primeste Doamne Sfinte pe copiii tai pacatosi, aici adunati in pocainta, in adoratie si in mare dragostea pentru Tine. Fie ca rugaciunile noastre nevrednice, sa fie primite de Tine, ca sa ne binecuvantezi pe noi pacatosii si rugaciunile noastre.
  Fie ca Bunul Dumnezeu, Tatal Nostru, sa fie onorat, preamarit, slujit, iubit si adorat in fiecare secunda, a fiecarei zi, in orice oment, de catre toate inimile, in trecut, prezent, viitor, de catre toate creatiile Sale, de-asupra, de pe si de sub pamant, din aer si de pe uscat, pana la sfarsitul pamantului acum si pentru totdeauna, Cu totii: Amin.
  7. Meditatie- Agonia din Gradina [introducere la prima decada].
  7 A. Marite si Etern Stapane, care Esti Autorul Creatiei, vezi suferintele Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, care plange si asteapta cu spaima capturarea sa. Priveste Marite Stapane suferinta pe care Fiul Tau O accepta, Cu totii: din dragostea Sa fata de Tine.
  7 B. Stapane Vesnic, ofer Tie Cel Mai scump Trup, Sange, Suflet, Divinitate si Suferinta a Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, Cu totii: pentru iertarea pacatelor noastre si a lumii intregi.
  7 C. Intr-u amintirea sacrificiului Sau, Cu totii: ai mila de noi si de intreaga lume [spunem asta de 10 ori].
  Cu totii: Doamne Sfinte, cred in Tine, Te ador, am incredere in Tine si Te iubesc. Implor mila pentru toti cei care nu cred in Tine, nu Te adora, nu au incredere in Tine si nu Te iubesc, Amin.
  8. Meditatie-biciuirea la stalp
  8 A. Marite si Etern Stapane, care Esti Autorul Creatiei, vezi suferintele Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, care este biciuit de oameni necrutatori si nerecunoscatori, in timp ce din Pielea Sa Sfanta tasneste Sangele Atotsalvator al Lumii. Priveste Mare Stapane suferinta pe care Fiul Tau O accepta, Cu totii: din dragostea Sa fata de Tine.
  8 B. Stapane Vesnic, ofer Tie Cel Mai scump Trup, Sange, Suflet, Divinitate si Suferinta Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, Cu totii: pentru iertarea pacatelor noastre si a lumii intregi.
  8 C. Intr-u amintirea sacrificiului Sau, Cu totii: ai mila de noi si de intreaga lume [spunem asta de 10 ori].
  Cu totii: Doamne Sfinte, cred in Tine, Te ador, am incredere in Tine si Te iubesc. Implor mila pentru toti cei care nu cred in Tine, nu Te adora, nu au incredere in Tine si nu Te iubesc, Amin.
  9. Meditatie- Coroana cu Ghimpi
  9 A. Marite si Etern Stapane, care Esti Autorul Creatiei, vezi suferintele Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, care este umilit, batjocorit, batut si incoronat cu o coroana cu ghimpi. Priveste Mare Stapane suferinta pe care Fiul Tau O accepta, Cu totii: din dragostea Sa fata de Tine.
  9 B. Stapane Vesnic, ofer Tie Cel Mai scump Trup, Sange, Suflet, Divinitate si Suferinta Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, Cu totii: pentru iertarea pacatelor noastre si a lumii intregi.
  9 C. Intr-u amintirea sacrificiului Sau, Cu totii: ai mila de noi si de intreaga lume [spunem asta de 10 ori].
  Cu totii: Doamne Sfinte, cred in Tine, Te ador, am incredere in Tine si Te iubesc. Implor mila pentru toti cei care nu cred in Tine, nu Te adora, nu au incredere in Tine si nu Te iubesc, Amin.
  10 Meditatie- Caratul Crucii
  10 A. Marite si Etern Stapane, care Esti Autorul Creatiei, vezi suferintele Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, in timp ce duce cu dragoste instrumental salvarii noastre, catre locul Sau de distrugere. Priveste Marite Stapane suferinta pe care Fiul Tau O accepta, Cu totii: din dragostea Sa fata de Tine.
  10 B. Stapane Vesnic, ofer Tie Cel Mai scump Trup, Sange, Suflet, Divinitate si Suferinta Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, Cu totii: pentru iertarea pacatelor noastre si a lumii intregi.
  10 C. Intr-u amintirea sacrificiului Sau, Cu totii: ai mila de noi si de intreaga lume [spunem asta de 10 ori].
  Cu totii: Doamne Sfinte, cred in Tine, Te ador, am incredere in Tine si Te iubesc. Implor mila pentru toti cei care nu cred in Tine, nu Te adora, nu au incredere in Tine si nu Te iubesc, Amin.
  11. Meditatie- Crucificarea
  11 A. Marite si Etern Stapane, care Esti Autorul Creatiei, vezi suferintele Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, care este crucificat pe Copacul Rascumpararii noastre. Vezi pe Sfanta Noastra Regina, Sfanta Fecioara Maria, cum imbiba pamantul din Fata Sa cu lacrimile Sale. Auzi strigatul Sau de durere si vezi Sfantul Sau Sange cum tasneste, cand este batut in cuie pe Copacul salvarii noastre, copacul din care incoltesc toate natiunile. Priveste Mare Stapane suferinta pe care Fiul Tau O accepta, Cu totii: din dragostea Sa fata de Tine.
  11 B. Stapane Vesnic, ofer Tie Cel Mai scump Trup, Sange, Suflet, Divinitate si Suferinta Fiului Tau Iubit, Domnul Nostru Isus Cristos, Cu totii: pentru iertarea pacatelor noastre si a lumii intregi.
  11 C. Intr-u amintirea sacrificiului Sau, Cu totii: ai mila de noi si de intreaga lume [spunem asta de 10 ori].
  Cu totii: Doamne Sfinte, cred in Tine, Te ador, am incredere in Tine si Te iubesc. Implor mila pentru toti cei care nu cred in Tine, nu Te adora, nu au incredere in Tine si nu Te iubesc, Amin.
  12. Prea Puternice Parinte, Ai trimis Fiul Tau printre noi, ca sa sufere si ca sa moara, pentru iertarea pacatelor noastre. In Numele Sau, Doamne Sfinte, ai mila asupra noastra si a intregii lumi. Cu totii: Amin.
  [sa spunem urmatoarea rugaciune de trei ori] Cu totii: Doamne Sfinte, Doamne Atotputernic, Doamne Etern, ai mila de noi si de intreaga lume.
  O Parinte Ceresc, in dorinta noastra de a fii pe placul Tau, te rugam cu smerenie, ca sa topesti toate inimile impietrite si incatusate, astfel incat sa ne reunim cu Iubirea Ta Perfecta. Astfel ne rugam, prin mijlocirea lui Isus Cristos, Domnul Nostru, Cu totii: Amin.
  13. Concluzie- Adunarea
  Sfanta Treime- Tatal, Fiul si Sfantul Duh, in comuniune cu Inima Imaculata a Sfintei Maria, care este Doamna noastra Inconjurata de Soare si cu toate rugaciunile Sfintilor si Iingerilor Tai, Iti oferim cu piosenie cel mai Pretios Sange, Trup, Suflet, Dumnezeire si Suferinta Fiului Tau Preaiubit, Domnul nostru Isus Cristos de Nazaret, mereu prezent in Sfintele Daruri si in toate liturghiile, care se ridica catre tine in toate formele de rugaciune Crestina, oferite Tie de-a lungul timpului de catre omenire.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Care sunt unite cu toate actiunile, vietile si meritele tuturor apostolilor, profetilor, martirilor si sfintilor Tai si a actiunilor caritabile, de supusenie catre Sfantul Spirit si a gandurilor pioase catre tine, pe care le tinem in adancul inimilor noastre.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Cu increderea si dragosteal copiilor Tai, care Te preamaresc in rugaciuni, uniti cu serviciile divine din Tara si din lume, pentru ca, O Parinte Ceresc, facem acestea “in memoria Ta,” in unire cu toate binecuvantarile care fac parte din Cuvantul Tau si prin urmarea Sfintelor Tale Porunci.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Ridicati prin dedicarea universala a vietilor si a faptelor noastre globale Tie, cat si a tuturor suferintelor omenirii de-a lungul istoriei, atat pricinuite de noi, cat si de catre satana si a agentilor sai pe pamant, atat mortale, cat si spirituale, in special cele priciuite ca persecutie pentru credinta si dragostea noastra fata de Tine, Iubit Parinte.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Sa fie adunate impreuna cu toate faptele bune crestinesti de-a lungul istoriei si dedicate cu piosenie Tie, mereu si mereu, prin spatiu si timp, ca vindecare fata de insultele, sacrilegiile, indiferentele, batjocura, umilintele si idolatriile cu care Tu, Tata Atotputernic, este ofensat.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  O, Iubite Parinte, te rugam cu smerenie, prin intermediul infinitei dragoste a Inimii Sacre a Lui Cristos, si a Inimii Pure ale Sfintei Fecioare Maria, cea care este inconjurata de soare, ca Sfantul Spirit sa sparga toate formele de robie ale oamenilor, sa converteasca pe pacatosi, sa purifice toate sufletele intinate, sa converteasca toate inimile si mintile, ca sa cinsteasca si sa respecte darul vietii, in toate stadiile sale si sa infranga cu distrugere totala, toate actiunile si puterile lui satana si ale agentilor sai, vazuti si nevazuti, din toata lumea si de-a lungul timpului.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Fiind constienti ca nu exista pace fara mila, ajuta-ne ca sa fim milostivi unul catre altul, asa cum Tu ai fostt milostiv fata de noi, astfel incat Tu, sa fii bucuros. Doamne Sfinte deschide inimile si mintile oamenilor catre vocatiile preotesti si ca sa se reuneasca Biserica Ta in lume. Permite, Parinte Ceresc, prin darul Sfantului Tau spirit, si prin mijlocirea Sfintilor si Ingerilor tai, ca sa implinim Dorinta Ta.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Multumim, Doamne Atotputernic, pentru toate datile cand ne-ai protejat si binecuvantat, cu sau fara stiinta noastra, astfel incat sa putem continua rugaciunile noastre fata de Tine, si ca sa putem, cu ajutorul Sfantului Spirit, ca sa ajutam in propagarea Milei si a Adevarului Tau in timp si spatiu, pe pamant.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Priveste Sfanta Treime, cum dusmanii Tai tremura inaintea Ta, pentru ca ai imputernicit cu Autoritatea Dumnezeiasca Mielul divin, astfel incat El, sa poata, fara obstacole si restrictii, sa doteze pe Doamna Noastra Inconjurata de Soare si pe copilul Ei, cu puterea de a starpi capul vechiuui sarpe si a agentilor sai, printr-o singura lovitura mortala, prin toate portalele, dimensiunile, spatiu si timp. Doamne Isuse Cristoase, vino din nou in maretia si Gloria lui Dumnezeu, Tatal nostru.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Da-ne Doamne Dumnezeule, virtutile tuturor sfintilor si ingerilor Tai, si mareste puterea lor de mii de ori, astfel incat ei si noi sa putem sa servim Dorinta Ta, sa ajutam Copiii Tai si sa protejam Biserica Ta pe pamant.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Toata marirea, onoarea, dragostea si Gloria Tie, Doamne- Parintele Ceresc Atotputernic, Care a facut pe om in imaginea Sa, si care a tesut fiecare fir din intreaga lume si Al carui Fiu va veni din nou ca sa judece vii si mortii, a Carui Imparatie este fara de sfarsit.
  Cu totii: in trecut, in prezent si in viitor.
  Vino, Sfinte Spirit al lui Dumnezeu, Cu totii: si ramai cu noi pentru totdeauna.
  Fata Cea Mai Iubita a lui Cristos, Cu totii: uita-te la noi cu mila si iertare.
  Inima Cea Mai Iubita a lui Isus, Cu totii: bate si traieste in noi.
  Sangele Cel Mai De Pret a lui Cristos Isus, Cu totii: scoate petele pacatului din noi.
  Patimile Sfinte ale Lui Cristos, Cu totii: da-ne putere in slabiciunile noastre.
  Inima Sfanta a Maicii Domnului, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Doamna Noastra Inconjutata de Soare, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Sfanta Marie de la Caraiman
  Cu totii: roaga-te pentru noi si Dacia-Romania, Gradina Ta.
  Sfanta Marie de la Bisericani
  Cu totii: roaga-te pentru noi si Dacia-Romania, Gradina Ta.
  Sfanta Marie de la Seuca
  Cu totii: roaga-te pentru noi si Dacia-Romania, Gradina Ta.

  Sfantule Apostol Andrei, Cu totii: roaga-te pentru noi,
  Sfantule Stefan Cel Mare si Sfant, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Sfintilor Martiri Brancoveanu Cu totii: rugati-va pentru noi.
  Parintele Arsenie Boca, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Sfinte Ioan Romanul, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Fericite Ieremia Valahul, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Fericitul Vladimir Ghica, Cu totii: roaga-te pentru noi
  Fericita Maica Tereza, Cu totii: roaga-te pentru noi.
  Toti sfintii si martirii daco-romani, Cu totii: rugati-va pentru noi.
  Sfintii Arhangheli- Sfantul Mihai, Sfantul Gabriel si Sfantul Rafael, Cu totii: Protejati-ne in lupte.
  Toti sfintii si ingerii, Cu totii: rugati-va cu noi, rugati-va cu noi acum.
  In numele Atotputernicului Dumnezeu [facem semnul Crucii], Cu totii: Tatal, Fiul si Sfantul Spirit, in vecii vecilor, Amin.

 2. Cel mai bun site

  • Cel mai bun, pentru cei mai buni!

  • Please add an article on Wikipedia about the subjects above, because it is so underpublicized, it’s a real pity!

   If you need any help with the English translation, I’d be happy to oblige, although my knowledge of English is rather informal.

   Thank you for sharing some light on the issue.

   Thank you for your attention to my reply.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s