666 – MARCA GENETICA A GETO-DACO-ROMANILOR
 
Din multitudinea de lucrari pe tema „Decodificarea Bibliei”, „Programul Terra” scrisa de Toni Victor Moldovan mi se pare cea mai veridica. Nu cred ca va fi cu suparare pentru autor daca voi prelua o particica din carte, spre informarea celor interesati pe care, bineinteles, ii sfatuiesc s-o cumpere si sa n-o mai lase din mana pana la ultima fila. Iata rezumatul autorului: „PAMANTUL este proprietatea comuna a mai multor supercivilizatii, care dezvolta cicluri economice de productie de corpuri spirituale, ce asigura perpetuarea si evolutia genetica a propriilor LOR specii. (…) Modalitatea LOR de reproducere consta in racordarea unui corp somatic (fizic) produs in laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umana sunt situate temporal intre doua evenimente catastrofale de tipul Potopului si Apocalipsei.
 
Programul de inginerie genetica in Dacia
„Cultura dacilor este fara indoiala una dintre cele mai importante culturi ale antichitatii, chiar daca despre ea vorbim si cunoastem mai putin. Teritoriul fostei Dacii abunda in relicve ale neoliticului, diseminate pe tot teritoriul, mai ales in Dobrogea. Ce a fost oare inainte de acest neolitic? Ce s-a intamplat in cursul programului de dinainte de potop? Sa fie Sfinxul din Masivul Bucegi o echivalenta a celor din Masivul Marcahuaschi? Au trecut uriasii prin teritoriul fostei Dacii sau mai degraba zeii au lasat urme de nesters? (…)Din pacate, izvoarele istorice nu au conservat prea bine urmele  culturii dacice dincolo de secolele IV-V i.e.n. (…) Ca si alte popoare, dacii nu au aparut singuri in istorie, ci au fost insotiti, indrumati, „ocrotiti” de zeii lor. Expansiunea militata a lui Burebista spre centrul Europei si lipsa prezentei dacilor in teritoriul controlat de satelitul numit curcubeu ma face sa consider ca, totusi, Dacia a fost nuceul unui alt program extins teritorial in Europa Centrala. Interferenta teritoriala si genetica a programelor de inginerie genetica ale diversilor zei a fost greu de evitat. Ne putem imagina mai multe programe circumscrise teritorial care nu sunt in niciun caz tangente, ci care interfera la periferie. (…)Toate textele vechi de pe mapamond ce descriu aceste programe, primite de la zei pe calea implantului de informatie sub hipnoza, au o metaforizare comuna. Individul compatibil genetic cu fiintele extraterestre provine dintr-o linie genetica homozigota, pura, si este descris prin atributele: „drept”, „adevarat”, „cinstit”, „bun”, „invatat”, „intelept”. Prin contrast, cei incompatibili genetic cu ingerii sunt „rai”, „lipsiti de intelepciune”, lipsiti de „bunatate”, „neadevarati”, „necinstiti”, „pacatosi”, etc. Geto-dacii au fost cei mai „drepti” dintre traci, adica geto-dacii au fost tracii cei mai puri din punct de vedere genetic. Acesta este sensul atributului de drept. (…)Dacii au fost nucleul de compatibilitate cu ingerii Lumii Intraterestre intr-o zona intinsa, locuita de o multime de triburi de traci (dupa unii istorici 180-200 de triburi) cu compatibilitate din ce in ce mai scazuta cu cat ne indepartam de Sarmisegetuza. (…) Studii avansate de genetica realizate de specialisti romàni rezidenti in California, demonstreaza astazi o omogenitate superioara a materialului genetic al poporului romàn, comparativ cu cel al altor popoare ale Europei, in ciuda trecerii atator stapaniri pe aceste plaiuri. In acest sens, fac afirmatia ca programele ce au avut drept rezultate popoarele evreu si geto-dac (n.a. – programe total diferite, implementate de zei diferiti!) sunt cele mai performante in homozigotare, cele mai pure din punct de vedere genetic”.

 666

„Mayasii ne povestesc despre Zeii – Numere inlantuiti in Marele Timp. Aceste numere sunt, dupa parerea mea, codificari numerice ale marcii genetice produse de fiintele extraterestre in diverse segmente temporale, imposibil de ordonat cronologic. (…)

Cercetarea si marcarea genetica sunt operatiuni obisnuite in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care preced o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Sunt descrise chiar si in „Cartea egipteana a mortilor”:

„Oh! si ce vad?/ Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii …/ Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc,/ Capul sa mi-l reteze,/ Si fruntea sa-mi cresteze,/ Ca din porunca Stapanului lor,/ Sa ma batjocoreasca cum vor …” (Capitolul XC)

Fiind concurentiale, supercivilizatiile extraterestre nu se sfiesc sa se arate cu degetul una pe cealalta, supercivilizatia dumnezeului biblic denumind lumea intraterestra (L.I.), „fiara”. In preajma perioadei apocaliptice, care va incheia programul in curs, fiecare dintre supercivilizatii va practica propria operatiune de cercetare genetica si va incerca sa marcheze cat mai multi oameni care mai au inca o compatibilitate genetica cu EI. Din „Apocalipsa-13” aflam:

16. Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,

17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica, numele fiarei sau numarul numelui fiarei.

18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul este sase sute saizeci si sase.

Sa vedem daca avem priceperea necesara! … Cu ce se ocupa oare programele zeilor? Ce rost au ele? Totul este creat pentru ca perpetuarea si perfectionarea genetica a speciilor extra/intraterestre sa fie posibila. Astfel, dupa ce S.D. (n.a. – Supercivilizatia lui Dumnezeu biblic) si-a incheiat cercetarea genetica preapocaliptica prin „pecetluirea”, insemnarea „pe frunte” a celor 144.000 de compatibili genetic cu ei, cu „pecetea Viului Dumnezeu”, acum este randul L.I. (n.a. – Lumea Intraterestra, „Fiara”) sa-si continue cercetarea genetica. (…) Cercetarea genetica duce la insemnarea celor compatibili, cu semnul fiarei, semnul – pecetea L.I., care poate fi tradusa in numele fiarei sau in numarul fiarei. Marca A.D.N. a L.I. este posibil sa contina o varietate mai larga de structuri A.D.N., tinand cont ca L.I. face parte dintr-o uniune de mai multe rase umanoide. Oricum, aceste structuri A.D.N. au o baza comuna, o structura unica, ce poate fi codificata numeric in numarul 666. Foarte probabil, structura aceasta, marca A.D.N. sintetizata in numarul de cod 666, este diferita de marca A.D.N. a ingerilor S.D., pentru care numarul de cod este diferit (de exemplu, 665?). (…)

Codul 666 este „numar de om”, oricare ar fi el insa, compatibil genetic cu ingerii L.I. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani de S.D., din momentul scindarii evolutiei genetice a S.D. si a L.I., din momentul conflictului dintre Dumnezeu si Satana pe motivul conducerii destinelor programelor de inginerie genetica.

Rugaciunea unei femei gete

Si …ce legatura are asta cu geto-dacii? Are! In multe locuri ale teritoriului geto-dacic apare inscriptionat 666, sub forma „SSS” sau „CCC” – 6 grecesc sau VIVIVI – 6 latin. Astfel de locuri sunt: complexul de la Sarmisegetuza, opaitul de la Drobeta, o placa de marmura de la Tomis, o placa de marmura de la Tetovo (Macedonia).

Legatura dintre codul numeric 666 si geto-daci este usor deductibila din „Rugamintea unei femei gete” gasita la Tomis, pe o placa de marmura:

„Stralucitoare,/ Curata,/ Mareata Doamna,/ Sunt credincioasa,/ Sunt cu trei de sase,/ Dar atat te rog,/ Candva sa ma ajuti/ Sa renasc”.

Placuta de marmura de la Tomis

Rugamintea unei femei gete

Decodarea textului este simpla: Zeule (n.a. – sau, mai degraba, Zeita?!), sunt compatibila genetic cu tine (adica sunt stralucitoare, curata, credincioasa; mai mult decat atat, detin „numarul de om”, codul numeric al marcii genetice 666; este aproape sigur ca ma vei reincarna intr-o fiinta extraterestra. Asemanatoare este si inscriptia de la Tetovo:

„Sunt cu trei de sase, care pentru mine e sfant. Mi-ar placea (doresc) sa ma inalt in Taramul Zeilor”.

In concluzie, codul numeric 666 codifica marca genetica a getilor sau si a getilor. Ramane doar ca geneticienii „sa aiba priceperea sa socoteasca numarul”. S-ar putea ca numarul de cod sa rezulte din studiul diferentelor genetice dintre evrei si romàni. Zeii au stiut ca omul va ajunge in timpul tehnic prielnic acestei operatiuni. Asteptam cu interes socoteala unui dac destept!”.

Sursa: „Programul Terra” de Toni Victor Moldovan, Editura Conexiuni